Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szoktátok csinálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktátok csinálni a természetben, így nyári időszakban?

Figyelt kérdés
Én rengeteget sétálok nyáron erdőben, erdő környékén. Persze nem egyedül, néha haverral, és van úgy amikor elviszem arra a kutyát sétáltatni. Mondtam a barátnőmnek, hogy egyszer kipróbálhatnánk "A természet lágy ölén". Azt mondta, hogy ő benne van, de csak akkor, ha viszünk szúnyogirtót. Engem izgatna az ötlet. Csak az a baj, hogy túl sok pózt nem nagyon lehet kipróbálni az erdő közepén.

2017. júl. 24. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
16%

persze, a negyven fokban, hogy még jobban izzadjak, és kigyulladjak, még mit nem.. XDD ventillátor mellett szeretem a szexet :3

18/L

2017. júl. 24. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Hogyne :) Szürkületben a Balaton parton, már akkor meleg sincs , sőt sokkal jobb idő van kint a szabadban mint a lakásban.

Hát erdőben nem gondolkoztam, de parkban voltak szép emlékek, meg számos más helyen

2017. júl. 24. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó dolog is az! De írtót,plédet,gumit, nameg vizet is vigyetek!!! :D
2017. júl. 24. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
A legjobb, ilyenkor egy hűs erdőben...egy elhagyatott kilátónál a Mátrában...
2017. júl. 24. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:

naná, isteni!

a legjobb mikor még némi rizikó is növeli az adrenalint, egyszer olyan helyen szexeltünk, ahol egyszer csak vége lett a prérinek, kukoricatábláknak, de nagyon hirtelen és rá egy méterre már egy utca kezdődött :)

na ezt nagyon csíptük ... vissza is akarunk menni

2017. júl. 24. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Jó is az :)
2017. júl. 24. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Balaton part!
2017. júl. 24. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, de spontánul jött, amikor ott voltunk.
2017. júl. 25. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!