Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És most mi legyen szerintetek? Döntésképtelen vagyok.
A baratommal tervezgetjuk az elso alkalmat.
Egyikunk se szuz mar
Csak szt elfelejtette mondani hogy o soha nem hasznalt eddig ovszert ed nem is fog mert nem szeretne.
Na és én meg ragaszkodok az ovszerhez mert a fogamzasgatlot 101% hogy elfelejtem bevenni. Nem bizok magamba. De benne igen. Szoval o nem akar ovszert aztakarja hogy tabletta en nemakarok tablettat ovszert akarok. Mi legyen?
akkor minek vernyákoltál itt nem lett volna egyszerűbb azonnal írni neki ha akar húzzon gumit.
Nem értem az ilyen embereket....
Na akkor megoldódni latszik.
De készülj fel a "gumiban nem áll fel" trükkre.
Ott a petting hevében tudsz-e majd nemet mondani?
Védekezés nélkül soha egy pillanatra se engedd hogy bárki betegye amíg nem akarsz gyereket! Az ördög nem alszik, ja és a megszakítás nem védekezés...
Ha mégis azt mondaná mikor oda juttok hogy jaaj de ne máár-- nehogy beadd a derekad
A terhesség az egy dolog, akárhogy fújkáltok is, azért a megszakitásos az elég biztonságos (na persze nem annyira mint a gumi vagy a tabletta!)
Viszont ha ő még sose használt gumit akkor a fene se tudja miket kaphatsz el tőle, sok betegség hosszú ideig lappang, vagy tünetmentes- főleg pasiknál. Azt meg hogy milyen életet élt előtted nem tudhatod biztosra, mondani meg bármit lehet...
Az meg hogy te szétcsezd a szervezeted hormonokkal, csak hogy neki kényelmes legyen, na az nem egy elvárható dolog! Ha a nő úgy dönt hogy vállalja ezt a kockázatot, akkor semmi gond, de ne kényszerítse rá senki! Vannak nagyon vékony óvszerek, tényleg alig értezni és gyorsan meg is lehet szokni, ha valaki esetleg eddig nem használta volna.
1. nehogy már játssza itt a mártírt hogy hát jó a te kedvedért. F*s*t! Azért hogy ne kelljen neki is gyereket nevelni (gyerektartást fizetni) isten ne adja abortuszra menni.
2. ha eddig tette be a nőkbe össze vissza védekezés nélkül, akkor én először kérnék tőle egy egészségügyi igazolást
3. vannak egyéb fogamzásgátló módszerek is. pl Nuvaring, azt már csak nem felejted el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!