Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És most mi legyen szerintetek? Döntésképtelen vagyok.
A baratommal tervezgetjuk az elso alkalmat.
Egyikunk se szuz mar
Csak szt elfelejtette mondani hogy o soha nem hasznalt eddig ovszert ed nem is fog mert nem szeretne.
Na és én meg ragaszkodok az ovszerhez mert a fogamzasgatlot 101% hogy elfelejtem bevenni. Nem bizok magamba. De benne igen. Szoval o nem akar ovszert aztakarja hogy tabletta en nemakarok tablettat ovszert akarok. Mi legyen?
1. Ne használjon óvszert,biztosan szívesebben nevelne gyereket.
2. Nem felejted el a tablettát,mert egy idő után hidd el hogy annyira megszokod,hogy órára pontosan eszedbe fog jutni.Egyébként a fogamzásgátló hátulján vannak napok,így látod ha esetleg elfelejtetted az aznapit bevenni. Az elején a telefonodon állíts be emlékeztetőt,hogy biztosan ne felejtsd el bevenni.Utána már meg fogod szokni.
Koszonom a valaszokat
Es csak most olvastam el hogy televan hibaval bocsanat csak annyira gyorsan irtam meg sirtam is kozben mert eleg nagy vita volt ez miatt
"soha nem hasznalt eddig ovszert ed nem is fog mert nem szeretne"
Soha nem ettem még csokit, de nem is fogok, mert nem szeretem a csokit.
Ha egy ilyen szerencsétlennel hozott össze a sors, aki képtelen egy gumit felhúzni magára, akkor azt javaslom, hogy menekülj!!!
ha nem képes gumit húzni a kedvedért akkor nyílván nagy ívből s.arik rád.
De ha neked ilyen barát jó akkor még potyogtass is neki kölköket XDDD
Hat utolso hozzaszolo szeretem es kitudja lehet par ev mulva gyerekeim apja lesz:)
Amugymeg elozo hozzaszolok koszonom osszeszedtem es leirtam neki es aztmondta hogy csak annyi szerencsem van hogy szeret es fel fogja huzni a gumit csak miattam szoval koszonom mindenkinek
Klasszikus chicken game.
Most dől el, hogy olyan nő vagy akk képes kiállni az elvei mellett, vagy becsicskulsz és felmosórongy lesz belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!