Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nyal a legtöbb férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyal a legtöbb férfi rosszul? Mikor a sz#pást 5*- osra várják?

Figyelt kérdés
Nem egy nőtöl hallottam már és itt is sokan írják,hogy nem jól vannak nyalva nem esik jól nekik,stb. Pedig ők mindent megtesznek fordítva!

2017. júl. 24. 16:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én imádok nyalni, állítólag tudok is, elképzelhetetlen nélküle a szex nekem😁 De nyalnék most is egy finom p u n cit, hmm isteni lenne ahogy közben élvezné a nő😊
2019. nov. 8. 09:48
 32/32 anonim ***** válasza:

elég értelmetlen kérdés.

Ha a nő olyan mint a fapapucs és nem mondja vagy mutatja h épp mia jó neki honnan tudd mi jön be jobban.

Am meg nekem 20 szopásból 18 iszonyat bén volt azt sem tudta mit csinál....de ha mondod neki akkor ő is jobb lesz szóval kommunikáción múlik az egész.

2019. dec. 9. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!