Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nyal a legtöbb férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyal a legtöbb férfi rosszul? Mikor a sz#pást 5*- osra várják?

Figyelt kérdés
Nem egy nőtöl hallottam már és itt is sokan írják,hogy nem jól vannak nyalva nem esik jól nekik,stb. Pedig ők mindent megtesznek fordítva!

2017. júl. 24. 16:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

1: a legtöbb idősebb, tapasztaltabb pasi jól nyal, mert boldoggá akarja tenni a párját és emiatt képes tanulni

2: sokszor a csajok játsszák meg, hogy milyen jól nyal és hátuk mögött panaszkodnak, hogy béna

3: nagyon sok lány béna a szopásban, de mivel a pasi attól is elsül, hogy egy kutya rágcsálja a tökét, emiatt egy lánynak sem kell odatenni magát.

4: kommunikáció! ha problémád van, old meg a pároddal!

2017. júl. 25. 10:22
 22/32 A kérdező kommentje:
Nekem nincs problémám. ÍRTAM, hogy mások panasza gondolkodtatott el!
2017. júl. 25. 10:24
 23/32 anonim ***** válasza:
Én 5*osan nyalok :)
2017. júl. 31. 14:09
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem hogyha egy nő nem érzi azt hogy jó lenne, amiatt mert nem tudja azt mondani hogy kicsit feljebb, kicsit lejjebb,gyorsabban, lassabban.. stb akkor az az ő hibája. Meg kell mondani neki, mit és hogy szeretnél, vagy legalábbis igazgatni a fejet vagy valami. A férfi is sokkal boldogabb lesz,miután látja mekkorát élvez a nő.
2017. okt. 20. 14:46
 25/32 A kérdező kommentje:
Sokaknak derogál,"azt tenni,amit a nő mond" mert hogy ők " nem lesznek papucsok"!
2017. okt. 20. 14:56
 26/32 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de nem így van....

Szeretek nyalni, ha finom a punci és élvezi a lány. Aki segített, hogy hol izgassam, annak nagy élvezet volt és még viszonzást sem vártam.

Ugyanakkor vagyok olyan pofátlan, hogy diszkréten mondom a lánynak, hogy erősebben szorítsa az ajkával vagy jobban izgassa a nyelvével közben, mert úgy jó. Ha olyan, hogy csak az ajkaival lazán ér hozzá megmondom, hogy jó.

Volt olyanban is részem, hogy bekapta a farkam, de úgy cumizott, hogy gondosan ügyelt rá, hogy ne legyen erős a szorítása az ajkának és a makkomhoz se érjen se a nyelve, se a szájpadlása... Akkor mitől élvezzek el? Aki szeretné, hogy nekem jó legyen az hallgat rám. Én is hallgatok a lányra ha elmondja hogyan szereti. Ettől még nem tartom magam papucsnak... A figyelmesség és a csicskaság két külön dolog kedves kérdező!

2017. okt. 20. 15:38
 27/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, Ez Te Vagy!!! Nem mindenki ilyen,bár ez lenne az alap,oda -vissza!
2017. okt. 20. 15:45
 28/32 anonim ***** válasza:
Én nem nyalom ki más pics@ját, behozom a kutyát, majd az elvégzi.
2018. ápr. 11. 23:33
 29/32 orton ***** válasza:
Hianyos kommunikacio es butasagbol fakad a rossz szex.
2019. nov. 2. 00:19
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom de elég kiábrándító tényleg. De ujjazni sem tud ám a nagy részük, a csiklót a fele meg sem találja vagy azt se tudja mi fán terem, ki tudja... Az eddigi kb 25 partneremből 3 (!) nyalt úgy, hogy arra emlékszem a többi egy rakat szerencsétlenség volt...

Eközben én mindent beleadok egy szopásba ami a csövön kifér és le is nyelem holott a sok balfék meg sem érdemelte (nem szoptam le mindet nyilván de még a harmadával számolva is szar az arány).

2019. nov. 2. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!