Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyal a legtöbb férfi rosszul? Mikor a sz#pást 5*- osra várják?
1: a legtöbb idősebb, tapasztaltabb pasi jól nyal, mert boldoggá akarja tenni a párját és emiatt képes tanulni
2: sokszor a csajok játsszák meg, hogy milyen jól nyal és hátuk mögött panaszkodnak, hogy béna
3: nagyon sok lány béna a szopásban, de mivel a pasi attól is elsül, hogy egy kutya rágcsálja a tökét, emiatt egy lánynak sem kell odatenni magát.
4: kommunikáció! ha problémád van, old meg a pároddal!
Ne haragudj kérdező, de nem így van....
Szeretek nyalni, ha finom a punci és élvezi a lány. Aki segített, hogy hol izgassam, annak nagy élvezet volt és még viszonzást sem vártam.
Ugyanakkor vagyok olyan pofátlan, hogy diszkréten mondom a lánynak, hogy erősebben szorítsa az ajkával vagy jobban izgassa a nyelvével közben, mert úgy jó. Ha olyan, hogy csak az ajkaival lazán ér hozzá megmondom, hogy jó.
Volt olyanban is részem, hogy bekapta a farkam, de úgy cumizott, hogy gondosan ügyelt rá, hogy ne legyen erős a szorítása az ajkának és a makkomhoz se érjen se a nyelve, se a szájpadlása... Akkor mitől élvezzek el? Aki szeretné, hogy nekem jó legyen az hallgat rám. Én is hallgatok a lányra ha elmondja hogyan szereti. Ettől még nem tartom magam papucsnak... A figyelmesség és a csicskaság két külön dolog kedves kérdező!
Nem tudom de elég kiábrándító tényleg. De ujjazni sem tud ám a nagy részük, a csiklót a fele meg sem találja vagy azt se tudja mi fán terem, ki tudja... Az eddigi kb 25 partneremből 3 (!) nyalt úgy, hogy arra emlékszem a többi egy rakat szerencsétlenség volt...
Eközben én mindent beleadok egy szopásba ami a csövön kifér és le is nyelem holott a sok balfék meg sem érdemelte (nem szoptam le mindet nyilván de még a harmadával számolva is szar az arány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!