Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyal a legtöbb férfi rosszul? Mikor a sz#pást 5*- osra várják?
így van 10-es.
ha nincs szályuk akkor úgy kell nekik ha nincsenek rendesen kin.alva.
Persze sok mindent észre lehet venni hogy jól sinálja az ember vagy nem, de azért nem árt ha segít a másik kicsit.
Tessék nekik elmondani ha rosszul csinálja, mert akkor tud változtatni a technikáján!
Valószínűleg én kivétel vagyok, mert még nem panaszkodtak. Csak élveztek, de azt nagyon! F.
Kinyaltam már pár csajt (emiatt lehímringyóztak ezen az oldalon), és nagyjából ezt szűrtem le tapasztalatnak:
-Ritka ha két nőt ugyan úgy kell kinyalni
-Nehezen mondják el a nők, hogy igazából hogy jó nekik (mert jajj, akkor mit gondol a férfi róla...)
-Az ideális kinyalás orgazmussal és dugással végződik
-Nőfüggő, hogy kinek mennyire hosszan kell csinálni...valakinek elég 10 perc, hogy a csúcson legyen, valaki orgazmus után még nem akarja, hogy leálljunk legalább fél óráig
-A nők akkor szoptak le a legjobban ha elmondtam nekik, hogy hogyan szeretem
Igaz,hogy sok nő nem mondja.De sokan nem is tudják sajnos,hogy mi a jó nekik.
És férfiben ugyanúgy van,szexuálisan kuka.
Még mondania sem kell, ha már olyan kis szende: elég, ha oda mozdítja a fejem, ahol a éegjobb neki. Volt már ilyen mindkettőnk legnagyobb örömére ;)
Csak óvatosan mondom, hogy imádok puncit nyalni és megteszek mindent, ami tőlem telik, hogy neki jó legyen. Viszont csak annak csinálom, akihez érzelmileg is kötődöm, számomra ez sokkal érzékibb, mint a sex többi formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!