Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nyal a legtöbb férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyal a legtöbb férfi rosszul? Mikor a sz#pást 5*- osra várják?

Figyelt kérdés
Nem egy nőtöl hallottam már és itt is sokan írják,hogy nem jól vannak nyalva nem esik jól nekik,stb. Pedig ők mindent megtesznek fordítva!

2017. júl. 24. 16:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%
Én mindent megteszek a nők élvezetéért, akár csak kényeztetni is imádok. :) Szóv g ez rám pont nem igaz. 21/F
2017. júl. 24. 16:41
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nők hagyják magukat,m és ilyen nyomorult hapsikat szednek össze :D

Félre értés ne essék, imádok sz**ni ( a férjemet) de alap hogy ő is jól nyal( mármint ha szereti-de szereti)

2017. júl. 24. 16:41
 3/32 anonim ***** válasza:
48%

én akár orgazmusig mindig kinyalom és mind élvezte eddig

van aki direkt a 69 ért keresett meg

2017. júl. 24. 16:44
 4/32 anonim ***** válasza:
70%
Orakig nyalok ujjazok....6-8orgazmus...engem meg 15eve nem szoptak le normalisan... 34f
2017. júl. 24. 16:44
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lehet az oka, hogy a nők nem mondják meg akkor és ott, hogy ez így nem jó csináld másképp...
2017. júl. 24. 16:47
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert a ferfiak zome nem a csiklot nyalja,hanem a huvelybemenetet,amit kevesbe lehet elvezni.
 7/32 anonim ***** válasza:
95%

Az ok egyszerű, ha egy pasit rosszul elégítenek ki orálisan vagy a technikával van baj és elmondja a csajnak akkor az változtat rajta.

Míg ha egy pasinak rossz a technikája, akkor a nők többsége egyszerűen nem mondja el neki, hogy mit szeretnének, hogy lenne nekik jó. És ha el is mondják sok pasi ezt sértésnek veszi, mert előtte minden csajnak jó volt (vagy csak ők sem mondták el...)

Mindkét fél esetében szólni kell ha valami nem jó.

F

8/32 anonim ***** válasza:
33%
Nem is értem, mit lehet egy nyaláson bénán csinálni. A pasik nem veszik a nők testi jeleit akár szavak nélkül is???
2017. júl. 24. 16:50
 9/32 anonim ***** válasza:
Nekem fizikailag fáj, túl rövid a nyelvem, próbálkozok de múltkor már fel is szakadt az a cucc ami a nyelvem a szájamhoz köti.
2017. júl. 24. 16:54
 10/32 anonim ***** válasza:
89%
Azért kíváncsi lenne ezeknek a nőknek a párjára is, hogy valójában mit gondolnak. :) Egyébként pedig a párkapcsolatban a kommunikáció a legfontosabb a szexnél is, szóval aki nem tudja elmondani, mire és hogyan vágyik, és képtelen irányítani a párját arra, amire vágyik, akkor ne csodálkozzon, hogy nem megy a dolog. 25/L
2017. júl. 24. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!