Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy örökre szűz maradok?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és sosem voltam lánnyal, semmi nem volt még. Már nagyon sokszor, szinte egész nap ezen jár a gondolatom h jó lenne ha lenne barátnőm. Hiányzik már nagyon egy lány.
Ha esetleg sosem jönne össze semmi kapcsolat akkor egész életemben ez fog járni az eszembe hogy de jó lenne ha lenne barátnőm?
188 cm magas és 70 kiló vagyok. Tehát vékony testalkatú. Keveset beszélek, és zárkózott vagyok, ez a legnagyobb baj...:(
Lehet olyan hogy sosem lesz barátnőm?:/
2017. júl. 22. 23:19
11/14 anonim válasza:
Nem tudom hogy olyan vagy e mint én, de én pl szintén keveset beszélek és rettegek a lányoktól, köszönni nem merek nekik. Online viszont szófosó vagyok, rohadt jól ismerkedem, ajánlom hogy próbáld ki hátha.
12/14 anonim válasza:
De az is leeht,hogy fél éven belül lesz barátnőd. Hogyha már nagyon vágysz egy társa, és az életednek ezen szakaszában nem épp a magányt akartad megtapasztalni, amikor összeraktuk az életeinket. Amúgy nekem 3 jós is jósolt párkapcsolatot, olyan márciusban kezdett előjönni bennem a vágy, hogy szeretnék egy kapcsolatot, és augusztus vége-szeptember elejére jósolták. Szóval lehet, hogy összefutsz pl valakivel fél éven belül. De amúgy most lelombozlak, az is lehet, hogy nem. Szóval mi nem látunk bele a sorsunk könyvébe. De mindig akkor leszel ott és azokkal, akikkel és ahol és amikor éppen lenned kell.
13/14 anonim válasza:
Lesz barátnőd. Előbb-utóbb biztosan. Viszont ehhez kicsit el kell hagyni a komfort zónádat, feszegetni kell a határaidat. Én is eléggé zárkózott személyiség vagyok, külsőleg mégis extrovertáltnak tűnök, mert megtanultam kezelni a szituációkat.
14/14 anonim válasza:
Amint a fent leírtakat problémaként éled meg, visszatartanak az ismerkwdéstől. Amint megérted, hogy ezek adottságok, és képes leszel másik felé nyitni, lesz barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!