Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre szűz maradok?
23 éves vagyok átlag alatti kinézettel. Rendkívül vékony. Akármennyit eszek, képtelen vagyok hízni. Ebből adódóan gyúrni sem tudok. 4 éve próbálkozok lányoknál nem bunkón. Mindent bevetettem, különböző stílusokban, helyszíneken.
Egy kapcsolatom sem volt, sikerem sem volt. Nem topcsajoknál próbálkoztam, de mindegyik elutasított.
Neten is próbáltam, semmi komoly.
Már elég kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés a szex, de nem fizetőssel akarom az elsőt. Ismerkedéssel meg nem jutok előbbre. Többszáz volt.
"Mindent bevetettem, különböző stílusokban, helyszíneken. "
Közhelyes, de légy önmagad. Emellett pedig fejleszd a személyiséged, tedd magad hobbikkal, új érdeklődési körökkel izgalmasabbá. Az, hogy különböző "stílusokat" erőltetsz magadra, nem lesz sikered. Legyen kisugárzásod, mert nekem ennyiből az jön le, hogy nincs benned semmi, csak dugni akarsz már végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!