Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Félek, hogy szűz maradok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy szűz maradok?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Volt már több barátom is, de egyikükkel sem feküdtem le, mert korainak tartottam. Nem tartom magam csúnyának, de már kezdem megbánni, hogy elutasítottam ezt a dolgot. Úgy akartam, hogy tökéletes legyen, és nagyon szerelmes legyek. Nos, nem voltam, így nemet mondtam.. de rájöttem, hogy sosem lesz olyan, hogy tökéletes. Mi van, ha többet nem is lesz barátom? Lehet, hogy hülyeség, de eléggé félek.
2016. márc. 9. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
írj nekem és lehet pont szerencséd lesz (meg nekem is) ;) 16/F
2016. márc. 9. 20:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez szar próbálkozás.

Nyugi, lesz még más :)

2016. márc. 9. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
nem az a célom hogy egy lányt megfektessek volt már barátnőm és elő sem hoztam a témát...nekem a barátnő nem arról szól
2016. márc. 9. 20:14
 4/14 anonim ***** válasza:

Ezen könnyen segíthetünk:))

Am nyugi nem késtél le még semmiről

18/f

2016. márc. 9. 20:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Hidd el lesz olyan hogy tökéletes.

Legalább is én úgy érzem hogy megtaláltam.

De talán örülök is neki hogy nem ő az első. Keresztül mentem egy csomó rossz kapcsolaton, sok mindent megtapasztaltam, és így sokkal jobban megbecsülöm őt. Ennek ellenére volt olyan barátom akivel megbántam hogy összejöttem.

De ettől függetlenül csak olyannal feküdj le, akivel úgy érzed hogy minden jó.

Ha 20 évesen is szűz leszel akkor sincs nagy gáz. Sőt a pasik szemében ez nagy dolog.

És nyugi nem fogsz szűz maradni, egyszerűen csak nem leszel egy ribi aki mindenkivel összefekszi. Te csinálod jól.

2016. márc. 9. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Besírok a próbálkozásokon. Biztos a kérdező egyből arra vár, hogy kapja a priviket..:D Amúgy meg hidd el van olyan, hogy tökéletes. Na de nem ember, alkalom. Ha rendes srácot fogsz ki, feledhetetlen lesz az első. :) Én is tökéletesre törekedtem a volt barátnőmnél, és kimerem mondani, sikerült is. Gyertya, zene és társai. :)
2016. márc. 9. 21:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.:))
2016. márc. 9. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja én is besirok az ilyen kérdésektől, ezt azért ne vegyétek próbálkozásnak ha lehet
2016. márc. 9. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Jól van, nyugi. :) nem személyeskedésből írtam, de általánosságban egy ilyen kérdés után, tuti van 1-2 legény aki bepróbálkozik. :D 6-os voltam.
2016. márc. 9. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Oké, de hiddel nem irosgatok privátokat a kérdezőknek
2016. márc. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!