Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy bizonyos korig szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy bizonyos korig szűz maradok, akkor nem is lesz soha barátnőm?

Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ha halálodig szűz maradsz, akkor elég kevés rá az esély, hogy utána legyen barátnőd. Bár ebben a beteg világban ki tudja...
2017. máj. 5. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem feltétlenül a szüzességgel van a baj, hanem azzal, hogy 25-30 évesen nincs még párkapcsolati tapasztalatod. Ez lehet gond, maga a szüzesség túlértékelt dolog.
2017. máj. 5. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Igen, és 30 évesen varázslóvá válsz, szóval szerintem megéri
2017. máj. 5. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Bizony, 17 év 235 nap alatt ha nem sikerül akkor nem lehet sose kapcsolatod, ez nemzetközi egyezményben van rögzítve. Az ilyen férfiakat egy távoli szigetre deportálják, vagy aláíratnak velük egy papírt, hogy életük végéig csak dolgozni járhatnak el. Én múlt héten írtam alá.

Komolyan: nem, nem következik egyikből a másik.

2017. máj. 5. 20:18
 5/6 AchromaticSmarties ***** válasza:
60%
Ha nem változtatsz azon, ami miatt szűz maradtál addig a bizonyos korig, akkor előfordulhat.
2017. máj. 5. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

több lehetőség van:

-szűz maradsz és nem lesz barátnőd

-szűz maradsz és lesz barátnőd

-nem maradsz szűz és nem lesz barátnőd

-nem maradsz szűz és lesz barátnőd

komolyabbra fordítva a szót szerintem nem attól függ hogy lesz e barátnőd hogy szűz vagy e

2017. máj. 7. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!