Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy örökre szűz maradok?
21 éves vagyok és sosem voltam lánnyal, semmi nem volt még. Már nagyon sokszor, szinte egész nap ezen jár a gondolatom h jó lenne ha lenne barátnőm. Hiányzik már nagyon egy lány.
Ha esetleg sosem jönne össze semmi kapcsolat akkor egész életemben ez fog járni az eszembe hogy de jó lenne ha lenne barátnőm?
188 cm magas és 70 kiló vagyok. Tehát vékony testalkatú. Keveset beszélek, és zárkózott vagyok, ez a legnagyobb baj...:(
Lehet olyan hogy sosem lesz barátnőm?:/
Én is 21 vagyok és szűz (lány)
Nekem az a gondom, hogy mindig nős pasikba zúgok bele. Szeretője meg nem akarok lenni senkinek. Együttérzek veled, nagyon rossz egyedül. Fiatalabb pasi meg hiába akadna nekem az nem vonzó.
Legyen önbizalmad,én is ezt mondom ;)
Nincs olyan,hogy soha
#2-dik válaszolo! Nem szoktam offolni,de te szégyeld magad,hogy mindig olyan pasira vagy ráálva,aki nős vagy csalados stb... Undorító az ilyen. Na persze ha a férfi is hajlik a dolog fele,akkor ő sem jobb. De hát ha nincs aki kiváltsa belőle a félrelépésre való vágyat,nem biztos,hogy megteszi!
A kettes azt mondta, hogy nem akar szeretője lenni senkinek..
Az, hogy az érettebb férfiak számára a vonzók, az nem hiba. Főleg úgy, hogy nem célja tönkretenni más családi életét.
3-as, Nem kellene ítélkezni ilyen hevesen!
amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak.. figyelj, csak rajtad múlik, hogy mikor fogsz becsajozni! Akár hiszed akár nem, tényleg csak tőled függ! Figyelj oda mit veszel fel, a hajad álljon valahogy, ne legyen büdös a szád, és te se legyél igénytelen.. ha ez mind megvan, akkor fogsz találni egy rendes lányt!
Semmiképp ne keseredj el! Képes vagy rá!:) Csak hinned kell magadban, és lesz önbizalmad is.
Hidd el vannak lányok akiknek éppen a zárkózottság imponál ;)
Miért lennék beteg?
Mert nem akarok egy korombeli pasit pesztrálni aki agyilag kb 8 éves szinten vann?
Elhiheted, hogy nem a pénz miatt keresek érettebb pasit, szimplán szar apám volt és biztonságra, szeretetre megbecsülésre vágyom.
De miért is magyarázkodom neked?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!