Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes férfiak miért különbözte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért különböztetik meg a transz nőket a cisz nőktől?

Figyelt kérdés

Hallottam olyan véleményeket egyes cisz férfiaktól, hogy sohasem feküdnének lesz transz nővel, mivel ezen nőknek volt olyan időszak az életükben, amikor tipikus hím testtel rendelkeztek.

Ilyen alapon a heteró nők viszolyoghatnának a férfiaktól is, hiszen minden magzatnak a fejlődés kezdeti stádiumában olyan teste van, ami a női testre hasonlít jobban, mielőtt a tesztoszteron férfiasítja őket.

Sok cisz nőnek vannak XY kromoszómái úgy, hogy nem is tudnak róla. Ezektől is undorodna egy ilyen cisz férfi?

Mindenki babakorában összefosta a pelenkáját, ilyen "logikát" követve minden embernek undorodnia kéne a másik altestétől.

2017. júl. 17. 19:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
53%
Ez most komoly? Azért, mert a szexuális attrakció nem racionális döntés, hanem ösztönös viselkedés.
2017. júl. 18. 07:59
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

"Tévhit, hogy a transz nők és férfiak az átmenetük, vagy a nemi helyreállító beavatkozásaik után ciszneműek lesznek, mint ahogy az is tévhit, hogy többé nem kell tartaniuk a transz léttel járó hátrányoktól."

[link]

Amúgy meg azért különböztetjük meg őket, mert az aki plasztika által néz ki nőnek az valójában nem nő. De már nem is férfi. Ő transznemű nő. Mint ahogy a kutyaszar bevonva csokimázzal nem lesz bonbon. Ez kicsit durva hasonlat ugyan de a lényeg hogy ami sejt szintig visszamenően férfi az soha nem lesz nő. ÉS fordítva sem. Ez önámítás. Senki nem akar hamis adidast hordani mindenki igazit akar hordani mert az igazi nemcsak külsőségekben az ami! Vannak nagyon jól sikerült nemváltoztatások, amik hihetetlenek, de ilyent még csak a nőből férfit irányban láttam. Mellesleg az aki férfi testben fiúként lett nevelve és sohasem élhette meg a lány gyerekkort és nem lányként szocializálódott már az is egy nagy kizáró tényező a nőiességből. Amúgy szarintem a nőiesség az természetből fakad és nem felfogásból, de nem döntésből. Kétlem hogy egy férfi testbe született ember ösztönei és biológiai reakcióinak kinyilvánulásai nőiek lennének és nem férfi szerűek...

Ja és tudom hogy az átoperáltak a fentieket nem képesek semmilyen szinten sem felfogni csak besértődnek rajta. De legyen meg ez az örömük. Nekem hála égnek nincs olyan nagy problémám a világgal mint nekik szóval én jártam jobban. Sajnálom őket, ugyan de emiatt a sajnálat miatt nem fogom megváltoztatni a véleményemet.

2017. júl. 19. 00:31
 13/15 anonim ***** válasza:
30%

Egy transz nőt gyerekkorában férfinak neveltek, férfiként szocializálódott, máshogy fejlődött testileg, lelkileg mint egy cisznő. A csontszerkezetében olyan változások vannak, ami alapján - akármennyi hormont kap, meg lehet mondani róla, hogy ő nem mindig élt női testben.

A hetero férfiak és a leszbikus nők a NŐkhöz vonzódnak, ezt el kell fogadni, és transzként nem kikezdeni velük!

U.i. a családalapítás egy meddő nővel könnyebb, mert egy ts nem fogadhat örökbe, pszichológiailag alkalmatlan.

2017. júl. 19. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

Nézd, én egy maximálisan liberális ember vagyok, és jómagam sem zárkózom el attól, hogy ha külsőre és személyiségre is bejön, akkor egy transz nővel jöjjek össze.

De!

Mondjuk egy transz nővel (az örökbefogadást leszámítva) esélytelen a családalapítás. (Igen, tudom, ez nem csak a transz nők esetén fordulhat elő, és sajnos ez sok esetben véget is vethet még akár egy házasságnak is...)

Akit felnőtt korban kezdtek hormonkezelni (márpedig idehaza tilos 18 alatt), azok azért így vagy úgy, de férfiasabbak, mint egy átlag cisz nő. Nézd meg Dana International-t, Kim Petras-t, meg egy átlag cisz nőt. Kim esetében tízből 9 emberben a gyanú sem merül fel, hogy nem nő lenne. Közte, meg egy átlagos cisz lány/nő között alig van különbség. De nézd meg Danát. Most függetlenül attól, hogy kedvenc énekesnőm, a nőiessége 60%-át az öltözködésének és a sminkelésnek köszönheti.

Az embriós hasonlatod is sántít. Az ugyanis, hogy valami egy közös kezdeti állapotból fejlődik két irányba, nem ugyanaz, mint ha valami már kifejlődött az egyik irényba, és abból szabják át a másikká.

"Sok cisz nőnek vannak XY kromoszómái úgy, hogy nem is tudnak róla. Ezektől is undorodna egy ilyen cisz férfi?"

Egyrészt ez a "sok" azért barokkos túlzás, másrészt azért nem mindegy, hogy valakinek a teste magától növeszt vaginát és mellet, vagy műtéttel operálják oda, harmadrészt meg igen, sok férfi irtózik a genetikailag férfi cisz nőktől is.

És végül én azt mondom, tartsuk tiszteletben azt, ha valaki elvből nem akar olyannal hálni, aki valaha férfi volt. A pelenkás hasonlatod itt is kicsit sántít, mert nem teljesen ugyanaz, amikor valaki egy átmeneti jellegű dolgot csinál, és tök más dolog, ha egy állandó állapotról beszélünk.

2017. nov. 1. 05:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Te transz nő vagy?
2017. dec. 24. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!