Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony péniszű pasiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony péniszű pasiként tényleg lehúzhatom magamat a wc-n?

Figyelt kérdés
Természetesen emellett más rossz tulajdonságom is van (alacsony, vékony), de ugyebár a jó szex az elsődleges egy párkapcsolatban (legalábbis anélkül hosszútávon reménytelen), viszont ha nem tudom a csajt kielégíteni, akkor mi van...? Gyakorlatilag a periférián kívülre szorulok a társkeresési harcban és számkivetetté válok. Ez ráadásul nem egy olyan dolog, mint a testalkat, hogy kondizással kipattintom magamat 1-1,5 év alatt, hanem genetikailag adott, mint a magasság. Feltételezem, hogy most sem fogok őszinte válaszokat kapni csajoktól (írjátok meg nyugodtan az őszinte véleményeteket, mert úgyis mindenkit felpontozok), de azért reménykedek benne.

2017. júl. 15. 20:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Es milyen hosszu?
2017. júl. 15. 21:50
 22/34 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is kb 3,8 vastag. Most akkor aggódnom kéne :( ? Eddig azt hittem hogy csak (csak) átlag hosszú
2017. júl. 15. 22:11
 23/34 A kérdező kommentje:
#21: 16 cm hosszú, de lényegtelen, mert lehetne akár 18 is, akkor is egy ceruza lenne.
2017. júl. 15. 22:26
 24/34 anonim ***** válasza:
52%
Álló fa52ú legényként nehéz elhinni, de a csajoknak nem minden gondolata a szex körül forog. Sokkal fontosabb nekik, hogy ki fityeg az ominózus vékony fa52 másik végén. Ha egy belevaló, értelmes fickó, aki esetleg még ért is a nők nyelvén, nagy eséllyel elnézik neked ezt kis testi hibát. Legfőképpen, ha már megtapasztalták, hogy az a testi hibás pasi, aki tisztában van az ő saját (csökkent) szexuális értékével, az élet egyéb területein igyekszik kárpótolni a partnerét. Odafigyeléssel, empátiával kedvességgel, előzékenységgel. Csupa olyan kinccsel, amivel a macsó csávók nem rendelkeznek.
2017. júl. 15. 22:38
 25/34 anonim ***** válasza:
49%
Miquel köszönjük, igazán sokkal jobban érezzük már magunkat. Éppen csak a "fogyatékos" szó nem került elő...
2017. júl. 15. 22:45
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem ceruza! Ne az apád pet palackjaval hasonlitsd ossze! Az extrém!
2017. júl. 15. 23:24
 27/34 anonim ***** válasza:
23# 16cm rohadtul nem kicsi és jó alap a pénisznövelésre biztos van 3,5-4cm vastag,nincs mitől tartanod!Szerintem a jó állóképesség is számít,simán ki tudsz vele elégíteni egy tágabb nőt is akár.
2017. júl. 16. 00:05
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Ő is jobban örülne hogy 16/6 vagy 18/6 lenne neki..
2017. júl. 16. 01:28
 29/34 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha pejoratív felhangot vélsz kihallani mondandómból,kedves 25-ös. Talán valóban kicsit sprőden fogalmaztam, de biztosíthatlak, hogy csak az érthetőség kedvéért történt.
2017. júl. 16. 08:23
 30/34 anonim ***** válasza:
47%

Leirom az en tapasztalatomat. En egy olyan no vagyok aki mindig is szeretette a jo nagyot. Aztan mar akkoriban is inkabb csak a szememnek volt jo, valahogy a legnagyobb faszoktol megsem volt konnyen orgazmusom, ami altalaban nekem konnyen jon.

Tortent egyszer, hogy szerelmes lettem, es pont egy olyan fiuba akinek kb akkora lehet mint neked. Azota megsem erdekel mar mas evek ota, mert egyreszt nagyon vonzodom hozza, es a szex is csodalatos, tapasztalt o is, es az erzelmek meg rasegitenek. Igy mar azt mondom, hidd el nem ez a fontos.

Kicsit lany fuggo ez, mert mindenki maskent gondolkodik, es mast keres. Nincs baj a mereteddel, nem ezen fog mulni. Voltam sokkkal kisebb farkuval is mar, es megis volt orgazmusom.

2017. júl. 16. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!