Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony péniszű pasiként tényleg lehúzhatom magamat a wc-n?
#8: Ha ez működne, akkor nem lenne tele az internet pénisznövelő hirdetésekkel, okoska.
#3: 3,6-3,8 cm vastag kb. Tehát olyan 11-11,5 cm a kerülete.
Jó lenne már elszakadni ettől a péniszméret/vastagság témától.
Egyrészt a csiklórgazmusnál totál mindegy hogy mekkora, azt külső ingerlés okozza, szex közben a szeméremdomb nyomja, dörzsöli. Ez a fajta orgazmus amire a nők általában képesek.
A hüvelyi orgazmushoz szintén elég egy ujj is, ha az ember tudja mit csinál, azért annyira vastag csak van neked is.
Másrészt, ha már stabil a kapcsolat, ki lehet próbálni segédeszközöket is, vastagításra, hosszabbításra is 1000 féle cucc (péniszköpeny) kapható.
Szóval nem, nem kell magad lehúzni, de ezt a nyavajgást nem árt abbahagyni, mert ez viszont tényleg gáz. :)
26n
Figyu... VALAHOGYAN kaptad ezt a gént... valahogy tovább öröklődött a "vékony pénisz" gén. Valamelyik (vagy az összes) apád már összehozta, hogy legyen utóda így is... És tovább adta a vékony pénisz gént. Szóval felmenőidnek már sikerült. Akkor neked is sikerülhet.
Nincs kifogás... csak gyönyörű haj :'D
Ja, és amúgy Apámnak jó nagy, nekem meg konkrétan volt egy csaj, aki megmondta, hogy nekem kicsi... de nem vagyok elkeseredve :D
Ez van, ezt használom. DE HASZNÁLOM.
Amit írtál az egy átlagos vastagság.
3.5 alatt számít vékonynak.
Amúgy meg annyi a teendőd,hogy fordítasz egyet a kereten és a saját örömödet keresed a dugásban,nem pedig a nőt akarod kielégíteni.
A legtöbb nő attól indul be,hogy te fel vagy ajzva mint egy habzó szájú tenyészbika az adott helyzetben,nevezik szenvedélynek is és határozattan szakértő módon teszed rakod a nőt és a magadévá teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!