Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony péniszű pasiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony péniszű pasiként tényleg lehúzhatom magamat a wc-n?

Figyelt kérdés
Természetesen emellett más rossz tulajdonságom is van (alacsony, vékony), de ugyebár a jó szex az elsődleges egy párkapcsolatban (legalábbis anélkül hosszútávon reménytelen), viszont ha nem tudom a csajt kielégíteni, akkor mi van...? Gyakorlatilag a periférián kívülre szorulok a társkeresési harcban és számkivetetté válok. Ez ráadásul nem egy olyan dolog, mint a testalkat, hogy kondizással kipattintom magamat 1-1,5 év alatt, hanem genetikailag adott, mint a magasság. Feltételezem, hogy most sem fogok őszinte válaszokat kapni csajoktól (írjátok meg nyugodtan az őszinte véleményeteket, mert úgyis mindenkit felpontozok), de azért reménykedek benne.

2017. júl. 15. 20:13
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

#8: Ha ez működne, akkor nem lenne tele az internet pénisznövelő hirdetésekkel, okoska.

#3: 3,6-3,8 cm vastag kb. Tehát olyan 11-11,5 cm a kerülete.

2017. júl. 15. 20:57
 12/34 anonim ***** válasza:
66%

Jó lenne már elszakadni ettől a péniszméret/vastagság témától.

Egyrészt a csiklórgazmusnál totál mindegy hogy mekkora, azt külső ingerlés okozza, szex közben a szeméremdomb nyomja, dörzsöli. Ez a fajta orgazmus amire a nők általában képesek.

A hüvelyi orgazmushoz szintén elég egy ujj is, ha az ember tudja mit csinál, azért annyira vastag csak van neked is.

Másrészt, ha már stabil a kapcsolat, ki lehet próbálni segédeszközöket is, vastagításra, hosszabbításra is 1000 féle cucc (péniszköpeny) kapható.

Szóval nem, nem kell magad lehúzni, de ezt a nyavajgást nem árt abbahagyni, mert ez viszont tényleg gáz. :)

26n

2017. júl. 15. 21:01
 13/34 anonim ***** válasza:
44%

Figyu... VALAHOGYAN kaptad ezt a gént... valahogy tovább öröklődött a "vékony pénisz" gén. Valamelyik (vagy az összes) apád már összehozta, hogy legyen utóda így is... És tovább adta a vékony pénisz gént. Szóval felmenőidnek már sikerült. Akkor neked is sikerülhet.

Nincs kifogás... csak gyönyörű haj :'D

Ja, és amúgy Apámnak jó nagy, nekem meg konkrétan volt egy csaj, aki megmondta, hogy nekem kicsi... de nem vagyok elkeseredve :D

Ez van, ezt használom. DE HASZNÁLOM.

2017. júl. 15. 21:03
 14/34 A kérdező kommentje:
#13: A péniszméretnek semmi köze az öröklődéshez. Apámnak olyan vastag, mint egy fél literes pet palact, nekem meg olyan vékony, mint egy kicsit nagyobb szövegkiemelő filc.
2017. júl. 15. 21:11
 15/34 anonim ***** válasza:
80%
Hát, én még az életemben nem voltam olyan pasival, akinek 3,5-3,8 centinel vastagabb lett volna! Pedig már 40 éves vagyok, szóval megvolt már egy pár pasas. Nem hinném, hogy emiatt aggódnod kellene...
2017. júl. 15. 21:13
 16/34 anonim ***** válasza:
55%
Hát akkor az én 4,2-4,4 méretemmel egész jól érzem magam pedig mindig picurkának éreztem magam amíg 4cm voltam vastagságban.:)
2017. júl. 15. 21:17
 17/34 anonim ***** válasza:
65%

Amit írtál az egy átlagos vastagság.

3.5 alatt számít vékonynak.

Amúgy meg annyi a teendőd,hogy fordítasz egyet a kereten és a saját örömödet keresed a dugásban,nem pedig a nőt akarod kielégíteni.

A legtöbb nő attól indul be,hogy te fel vagy ajzva mint egy habzó szájú tenyészbika az adott helyzetben,nevezik szenvedélynek is és határozattan szakértő módon teszed rakod a nőt és a magadévá teszed.

2017. júl. 15. 21:29
 18/34 anonim ***** válasza:
48%
Hááát, a fajanszban nem fogsz fent akadni...
2017. júl. 15. 21:34
 19/34 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
83%
Neked sincs fogalmad a vékonyról. Hallgass a 40 évesre..
2017. júl. 15. 21:43
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Nekem elég vastag, szóval nincs problémám :)
2017. júl. 15. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!