Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony péniszű pasiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony péniszű pasiként tényleg lehúzhatom magamat a wc-n?

Figyelt kérdés
Természetesen emellett más rossz tulajdonságom is van (alacsony, vékony), de ugyebár a jó szex az elsődleges egy párkapcsolatban (legalábbis anélkül hosszútávon reménytelen), viszont ha nem tudom a csajt kielégíteni, akkor mi van...? Gyakorlatilag a periférián kívülre szorulok a társkeresési harcban és számkivetetté válok. Ez ráadásul nem egy olyan dolog, mint a testalkat, hogy kondizással kipattintom magamat 1-1,5 év alatt, hanem genetikailag adott, mint a magasság. Feltételezem, hogy most sem fogok őszinte válaszokat kapni csajoktól (írjátok meg nyugodtan az őszinte véleményeteket, mert úgyis mindenkit felpontozok), de azért reménykedek benne.

2017. júl. 15. 20:13
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
4%

Hát, röviden, ezt beszoptad. Tanulj meg pro módon nyalni, akkor talán elvisel, mint szolgát. De ez kell neked egyáltalán? Ugye, hogy nem?

Ilyenkor örülök, hogy bár ronda vagyok, mint halál döglött varja által felöklendezett romlott húsmócsing, legalább ezen a téren nem volt problémám. Legalább hihetem, ha szebb lennék, akkor biztos nem lennék a méreteim miatt fikázva.

2017. júl. 15. 20:16
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos igen. Jó bő vízzel.
2017. júl. 15. 20:27
 3/34 anonim ***** válasza:
50%

Mennyire vékony?

Mert, hát be kell vallanom, nekem sem igazán tetszik a vékony pénisz... de nem csak ebből áll egy kapcsolat.

Vékony pénisszel, de kellő hosszúsággal, még ki tudsz elégíteni egy nőt.

2017. júl. 15. 20:28
 4/34 anonim ***** válasza:
8%
De nem akar rá pénisznövelő gyakorlatokat végezni mert az átverés,igaz?Csak akkor miért van akkora tábora a világon,eredményekkel.
2017. júl. 15. 20:32
 5/34 anonim ***** válasza:
9%
Őszintén túl sokat is kondiztam tudod a derekam legalább jól megvastagította,ja minnél nagyobb leszel annál kisebbnek fog hatni a farkad!Úszás,kerékpározás csinál jó testet,mindig összefuthatsz nőkkel.
2017. júl. 15. 20:38
 6/34 anonim ***** válasza:
49%

Én, orálnál, jobban élvezem, ha vékonyabb!

Megfelelő hosszúsággal, és, ha már előtte elmentem, legalább egyszer, bármilyen pózban is legyek, igazán élvezhető egy vékonyabb mérettel rendelkező férfi is.

2017. júl. 15. 20:39
 7/34 anonim válasza:
59%

Ugyan már, mint ahogy a gépekbe is egy bizonyos méret illik csak, biztos neked is van olyan lány aki meg alapból szűk és csak a tiéd jó hozzá.

Nem kell ezt túl kombinálni és aggódni rajta. Na és ha vékony vagy és alacsony, nem mindenki a kigyúrt h.lye macsókat szereti. :)

2017. júl. 15. 20:46
 8/34 anonim ***** válasza:
0%
Bemenne 10-20 alkalommal a fürdőszobába havonta 15/20 percre péniszmasszázst csinálni,de nem,itt panaszkodik mindegyik inkább.
2017. júl. 15. 20:52
 9/34 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy ez törvényes lenne.

2017. júl. 15. 20:53
 10/34 anonim ***** válasza:
79%

Teletömik a fejedet itt mindenféle hülyeséggel!

Nem kell magadat lehúzni, csak meg kell találni azt a lányt, akinek tökéletesen megfelel a te méreted!

Nem kell mindenkinek lókolbász méretű farok!

2017. júl. 15. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!