Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony péniszű pasiként tényleg lehúzhatom magamat a wc-n?
Hát, röviden, ezt beszoptad. Tanulj meg pro módon nyalni, akkor talán elvisel, mint szolgát. De ez kell neked egyáltalán? Ugye, hogy nem?
Ilyenkor örülök, hogy bár ronda vagyok, mint halál döglött varja által felöklendezett romlott húsmócsing, legalább ezen a téren nem volt problémám. Legalább hihetem, ha szebb lennék, akkor biztos nem lennék a méreteim miatt fikázva.
Mennyire vékony?
Mert, hát be kell vallanom, nekem sem igazán tetszik a vékony pénisz... de nem csak ebből áll egy kapcsolat.
Vékony pénisszel, de kellő hosszúsággal, még ki tudsz elégíteni egy nőt.
Én, orálnál, jobban élvezem, ha vékonyabb!
Megfelelő hosszúsággal, és, ha már előtte elmentem, legalább egyszer, bármilyen pózban is legyek, igazán élvezhető egy vékonyabb mérettel rendelkező férfi is.
Ugyan már, mint ahogy a gépekbe is egy bizonyos méret illik csak, biztos neked is van olyan lány aki meg alapból szűk és csak a tiéd jó hozzá.
Nem kell ezt túl kombinálni és aggódni rajta. Na és ha vékony vagy és alacsony, nem mindenki a kigyúrt h.lye macsókat szereti. :)
Kétlem, hogy ez törvényes lenne.
Teletömik a fejedet itt mindenféle hülyeséggel!
Nem kell magadat lehúzni, csak meg kell találni azt a lányt, akinek tökéletesen megfelel a te méreted!
Nem kell mindenkinek lókolbász méretű farok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!