Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A duci nők tényleg abban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A duci nők tényleg abban a hitben élnek, hogy vannak DUCIKEDVELŐK?

Figyelt kérdés

társkeresőkön látni elég durván elhizott nőket (igen tudom betegség miatt hizik el mindenki)

És ezek a kövér nők azt mondják, hogy ők nem tudnak mit tenni, nekik a joképü, sportos, fiatal pasik tetszenek.

Még szerencse, hogy vannak férfiak , akik a kórosan elhizott nőket szeretik.

Kérdésem igazából csak annyi lenne, hogy az elhizásért sokat kell dolgozni? Csak mert mindeközben egy elhizott pasi senkinek sem kell, nem méghogy vonzó nőknek :D

Az izmos testért meg kell dolgozni, nincsen ingyen, érthető is, hogy ÉRTÉKET képvisel a másik nem szemében, de a lusta és rossz életvitel miatti elhizás értéket képviseljen....na ebben kételkedem.

(tudom, hogy fáj az igazság és emiatt provokácio a kérdésem --> szolálsszabi 2017)

2017. júl. 12. 11:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hit kérdése, mert vannak akik a duci nőket szeretik. Sőt, én pl a magas combosabb nagyobb darabb nőket szeretem. Pedig sportos vagyok, mégis az ilyen alkatú nők jönnek be.

Az ÉRTÉKET nem kilókban vagy centikben mérik.

2017. júl. 13. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!