Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Duci csajokból 10-ből legalább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci csajokból 10-ből legalább 7 miért nem szereti az anált?

Figyelt kérdés
én általában csak duci,molett csajokkal kezdek, de az hogy duci is és az anált is engedi baromi ritka,

2017. jún. 28. 07:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy ez súly kérdése. van barátnőm aki vékony és nem szereti illetve van aki picit ducibb és szereti, én pl. semlegesen állok hozzá de tuti nem súlyfüggő :)
2017. jún. 28. 07:28
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
A vékony lányoknál is kb ilyen az arány sajnos. Amelyik lány engedi az igazi kincs!
2017. jún. 28. 07:47
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem testalkat kérdése. Te élveznéd ha a végbeledben túrkálnának? Póbáld már ki után pofázz
2017. jún. 28. 07:51
 4/18 anonim ***** válasza:
27%
A 3. nem csak egy tuskó de még szexuális kultúrája sincs....
2017. jún. 28. 08:15
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem alkat függő. Én nem vagyok duci, de soha nem engedném! (legfeljebb ha nagyon kicsi a farka)
2017. jún. 28. 08:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A más alkatú csajoknál is hasonló az arány...
2017. jún. 28. 08:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha vékony lányokkal nem is szoktál lenni, akkor miért gondolod, hogy ez testtömeg kérdése?
2017. jún. 28. 10:10
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
Anál k...rás nem tartozik bele a szexkultúrába .. Azért van ekkora szád mert még nem járt f....sz a seggedbe
2017. jún. 28. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

10-ből legalább 7 imádja az anált, súlytól és alkattól függetlenül :-P (Elég nagy a mintavételezésem ;-) )

#8: De beletartozik! Az anális élvezetekről már az ókor óta vannak feljegyzések, útmutatók, szexuális tartalmú művek. Az hogy a te szexuális kultúrádba nem tartozik bele, az a te hiányosságod és nem az erényed :-P (Mielőtt jönnél a szokásos hülyeségeddel: biszex vagyok, nem csak adni szeretem, de kapni is és a barátnőm - aki szintén biszex - rendszeresen szokott felcsatolhatóssal is dugni :-P )

2017. jún. 28. 10:52
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Kedves Férfiak! Fel kéne fogni,hogy a végbélnyílás nem farok bemenet. Nem annyira kellemes érzés még az sem,ha egy kisujjat nyomnak beléd hiába vagy agyonsikosítózva és ellazulva,plusz eléggé károsít az anál hosszú távon. És ezért nem szereti sok nő,mert fájdalmas. Szóval a lényeg: a kuki helye a punciban van :) !!
2017. jún. 28. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!