Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci nők tényleg abban a hitben élnek, hogy vannak DUCIKEDVELŐK?
társkeresőkön látni elég durván elhizott nőket (igen tudom betegség miatt hizik el mindenki)
És ezek a kövér nők azt mondják, hogy ők nem tudnak mit tenni, nekik a joképü, sportos, fiatal pasik tetszenek.
Még szerencse, hogy vannak férfiak , akik a kórosan elhizott nőket szeretik.
Kérdésem igazából csak annyi lenne, hogy az elhizásért sokat kell dolgozni? Csak mert mindeközben egy elhizott pasi senkinek sem kell, nem méghogy vonzó nőknek :D
Az izmos testért meg kell dolgozni, nincsen ingyen, érthető is, hogy ÉRTÉKET képvisel a másik nem szemében, de a lusta és rossz életvitel miatti elhizás értéket képviseljen....na ebben kételkedem.
(tudom, hogy fáj az igazság és emiatt provokácio a kérdésem --> szolálsszabi 2017)
Nem csak abban a hitben élnek, hanem konkrétan van ilyen parafília.
DeviantART-on szinte az összes színésznőt, énekesnőt, anime szereplőt, játék karaktert láthatod úgy megrajzolva, hogy extrém nagy hassal rendelkezik. Gondold el, amikor gyanútlanul beírtam 13 évesen a Google keresőbe, hogy Kagome, és kiadta a csajt széthízva...Na meg azok a nyálzó kommentek alatta, te jó ég.
Ezek mellett létezik még a feeder-feedee viszony is. Ebben az esetben tömik a nőt, akár 8000-10.000 kalóriával is naponta. Tudod, kicsit olyan, mint amikor régen a kacsának dugdosták le a torkán a kukoricát, hogy gyorsabban kerüljön vágósúlyba.
Egyébként ebben az evészetben nem tudom mennyi munka van. Inkább azt nem bírom felfogni, hogy hagyhatja ezt egy nő, és hogy képes befogadni a gyomra. Én már a helyükben sugárban hánytam volna ennek a töredékétől is.
21/L
Aranyom, ez nem olyan, mint a mikulás, hogy vagy elhisszük, vagy nem.
Mivel egy csomó duci embernek van párja, szerintem a kérdésed meg lett válaszolva.
Jónapot.
egyébként tudom, hogy sokakat felzaklató témát fogok most kibontani, de mi lenne, ha a kövér embereket emberszámba vennénk függetlenül attól, hogy egészségesek-e vagy nem?
# 15/16
képzeld én meg gyerekképü vagyok nem a joképü fajtából
alacsony vagyok
keskeny vállú
engem aztán végképp nem néznek sokszor emberszámba
#17/17
Mert teged nem vesznek, ezért te se másokat? Pont te érthetnéd meg, hogy ez mennyire rossz. De azért folytatod te is. Nem veszed észre, hogy emiatt olyan leszel, mint akik téged nem vesznek emberszámba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!