Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci és extra duci lányok! Van aki szereti az alakját vagy elfogadja és magabiztos tud lenni? Imponál, ha egy pasinak éppen a nagy párnák tetszenek?
Nem szeretem, de kb. kiskoromtol kezdve duci vagyok, tehat megbekeltem vele. Inkabb a striak zavarnak mostmar.
Hat, mindenkeppen jo tudni, hogy vannak, akiknek kifejezetten ez tetszik. :) Amennyiben en is vonzodom az adott illetohoz, akkor persze, imponal, hogy ez tetszik neki, de az jobban imponal, ha kifejezetten EN tetszem neki, igy, ahogy vagyok. Ha nem nincs vonzalom, akkor semleges. De mindenkepp jo tudni, hogy ha ugy adodna, lenne eselyem nala.
En kifejezetten magabiztosnak érzem magam és a visszajelzésekből ez a kisugárzásomon is látszik. Extra duci létemre voltak olyan partnereim akikről a vékony, csinos barátnőim csak álmodnak, szóval nem érzem rosszul magam a párnácskák miatt.
Nyilván rossz napokon zavar, de akkor arra gondolok hogy vannak olyan pasik akiknek pont ez tetszik.
A teltebb, erősebb testalkatú nők sokszor azért nem tudják elfogadni magukat, mert a médiában mindenhol csak a vékony nőket dicsőitik, a teltebbek meg maximum vígjátékokban szerepelhetnek. Azonban a média nem áll szinkronban a valósággal. A valóság az, hogy minden nőnek bomba alakja van, mert a férfiak ízlése eltérő.
Én például mindig a nagyobb, formásabb, erősebb testalkatú nőkhöz vonzódtam leginkább. Nekem nagyon bejön Pl: ha egy nőnek jó vastag, formás combjai vannak, nagy a feneke és széles a csípője. Mindig is lenyűgözött, ha egy nő jó nagy méretes idomokkal rendelkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!