Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog lefeküdni velem a barátnőm?
Ne itéljetek el hogy már ezt kérdezem. 2 hete vagyunk együtt de ő beszél mindíg arról h " ha majd együtt alszunk..." meg hogy " csak a nappaliban tudunkk majd aludni mert..."
Mégis ha rákérdezek hogy mikor , mindíg aztmondja hogy korai még. Nem akarom sűrgetni de nem fogok éveket várni rá, de lehet csak szivat?
Én 20/F
Ő 19/L
Jó, elismerem. Nagyon szeretnék már vele szexelni. De nem értem hogy mi ebben a baj. Ebből is látszik hogy mennyire kell nekem. És nem úgy mint egy discoban egy csaj. Még ő maga se ítélt el csak nem et mondott.
Aki azt állítja hogy bunkó vagyok vagy nem szeretem az prűd.
9x találkoztunk már kb
Utolsó, te kajak ilyen hülye vagy ?
Azért mert valaki nem nyitja szét a lábát 2 hét alatt egyből aszexuális. Gratulálok, ez a mai férfiasság . . komolyan, 18 éves vagyok, de én szégyellem ezt és sajnálom a nőket . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!