Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti összeköltöznétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összeköltöznétek egy hapsival csak azért, hogy könnyebb legyen anyagilag?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van.A szüleim erre öszpontosítanak,mert féltenek.

Az előző párommal szakítottam,mert nem voltam megelégedve a szex minőségével,és mennyiségével,én meg szenvedélyes vagyok.

Partner az lehetne bár perpillanat nincs,de költözni nincs kedvem senkivel.N

2017. júl. 7. 14:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nos, nézzük:

A párod, akit dobtál, mert nem volt elég jó a sex:

1: Nem figyelt rád, hanyagolt?

2: Veled volt gond?

A kérdésből nekem az jött le, hogy nem a sex miatt akarsz valakivel összeköltözni, bár az, hogy egy pasit akarnál, erre enged következtetni. Ráadásul még csak nem is szerelemből, hanem anyagi megfontolásból. Ezeket hívjuk ku.vának.

Ráadásul mindezt a gyerekeid szeme láttára. Jó példa..

Ennek továbbgondolásaként, szintén elvárnád a jó és kielégítő mennyiségű sexet a pénzén kívül.

Mindemellett a gyerekek apja(?) meg fizessen még neked gyerektartást. Lehet inkább oda kellene adnod a két gyereket neki, hogy te kiélhesd magadat. Amennyiben a gyerekek apja jó apa volt, csak rossz szerető, úgy a gyerekeknek mindenképpen jobb lenne. Az utolsó mondatod alapján igazából neked olyan pasi kell, aki jól szétk.fél, kifizeti amit akarsz és nem lóg rajtad. Szegény gyerekek...

2017. júl. 8. 15:11
 22/32 A kérdező kommentje:
Szerintem felre erti mindenki amit irtam.Azt en tudom miert szakitottam.
2017. júl. 8. 16:36
 23/32 anonim ***** válasza:

Igen, te biztosan tudod, de most már mi is biztosan.

"Az előző párommal szakítottam,mert nem voltam megelégedve a szex minőségével"

Mert leírtad.

2017. júl. 8. 16:38
 24/32 anonim ***** válasza:

A 4-8-18 válaszadó - állítása szerint - diplomás tanárember, aki privátba az anyämba küldtött el... ennyit a szintről.

Kérdező: szerintem én értem miről beszélsz. S annyit tennék hozzá, ha meg tudod oldani, hogy az alapfeltételek meglegyenek (rezsi, étel, ruha, iskolai cucc) akkor a többi is menni fog (mozi, kirándulás, ajándék, stb. stb) Ezért kár olyan pasit beengedned aki még ki is semmihez néhány év múlva. Főleg ha ilyen 4-es szintű fazont fogsz ki, aki a világ császárának hiszi magát, csak azért mert f@rka van.

2017. júl. 9. 09:21
 25/32 anonim ***** válasza:

Kis feminista? Csak nem megsértődtünk? És nem az anyádba küldtelek, hanem a családod minősítettem. Ennyit a szövegértésről.

És ennyit a fenenagy feminista ostobaságaidról. Nagyon zűrös ember vagy, ez teljesen biztos!

2017. júl. 9. 10:30
 26/32 anonim ***** válasza:

Kis drága! Idézzem a leveled, amiben mindennek lehordtál, hogy milyen tanár vagyok, hogy szólni kellene a főnökömnek, stb.

Ekkor kaptad ezt a reakciót.

És most van POFÁD előadni, hogy csak úgy kaptál egy levelet. Mintegy előzmény nélkül.

Kell még valami, ocsmány hazug fórumtársam?

2017. júl. 9. 13:28
 27/32 anonim ***** válasza:

A PONTOS levelem!!!!

Kiteszed ide, amit írtál, hazug kis senki!

Az előzményt, amiről az első mondat szólt?

" Akkor váltsunk stílust és megfogalmazást!

Attól, hogy a büdös k.r.a anyád, akit szét..szott fél Magyarország, és a sz.rházi részeges apád nem tanított meg viselkedni, az internet magánya sem jogosít fel, hogy ilyeneket írogass. Otthon, a r.b.nc anyukáddal és semmirekellő apukáddal gyakorold ezt a stílust és véleményt. Üdvözlet nélkül: egy valóban jó tanár.

2017. júl. 9. 13:35
 28/32 anonim ***** válasza:

14:46 írta: Hogy minél hamarabb "szabaduljak" itthonról simán megtenném.

Mire a kérdező: 14:51 : Én is azért költöztem össze az előző párommal,de így hogy van lakásom akárkivel nem merek.

Tehát beszerzett kölköket + bónuszként egy lakást.

Roh@dék a jogrendszer

Most kellene neki valaki aki anyagilag kisegíti. Lehetőleg úgy nyomná alá a pénzt a segge alá a törlesztőre, hogy ezért cserébe nem kapna tulajdonjogot.

"A múltkor is előjött egy hapsi azzal,hogy kifizetné a lakáshitelemet.Utána meg azt akarná legyen a nevén a ház.Utána meg nem tudnám kirakni."

Balek kerestetik! Akadt már jelentkező? 1 -et már találtál, a volt férjedet. Minden bokorban azért nem akad. Örülni fogsz, ha találsz egy 20 évvel idősebbet,

aki beléd mártja a pennáját. Ezek az idősebb férfiak már megégették magukat. Nem fogsz róluk legobolni egy újabb lakást. Tudod, hogy hívják,

aki pénzért árulja a 3.14-náját?

2017. júl. 9. 13:47
 29/32 anonim ***** válasza:

27: ja tenyleg. Igy aztan jol kvalifikalt, intelligens embernek tunsz, s nem egy megkeseredett kenyszer diplomas tanarnak aki meg a kommunikaciohoz se ert. Valoban.

(*nagy-nagy-oszinte-rohoges-rajtad*)

2017. júl. 10. 08:29
 30/32 A kérdező kommentje:
Minel tanultabb valaki annal bunkobb.
2017. júl. 10. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!