Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összeköltöznétek egy hapsival csak azért, hogy könnyebb legyen anyagilag?
2 gyerekem van.A szüleim erre öszpontosítanak,mert féltenek.
Az előző párommal szakítottam,mert nem voltam megelégedve a szex minőségével,és mennyiségével,én meg szenvedélyes vagyok.
Partner az lehetne bár perpillanat nincs,de költözni nincs kedvem senkivel.N
Nos, nézzük:
A párod, akit dobtál, mert nem volt elég jó a sex:
1: Nem figyelt rád, hanyagolt?
2: Veled volt gond?
A kérdésből nekem az jött le, hogy nem a sex miatt akarsz valakivel összeköltözni, bár az, hogy egy pasit akarnál, erre enged következtetni. Ráadásul még csak nem is szerelemből, hanem anyagi megfontolásból. Ezeket hívjuk ku.vának.
Ráadásul mindezt a gyerekeid szeme láttára. Jó példa..
Ennek továbbgondolásaként, szintén elvárnád a jó és kielégítő mennyiségű sexet a pénzén kívül.
Mindemellett a gyerekek apja(?) meg fizessen még neked gyerektartást. Lehet inkább oda kellene adnod a két gyereket neki, hogy te kiélhesd magadat. Amennyiben a gyerekek apja jó apa volt, csak rossz szerető, úgy a gyerekeknek mindenképpen jobb lenne. Az utolsó mondatod alapján igazából neked olyan pasi kell, aki jól szétk.fél, kifizeti amit akarsz és nem lóg rajtad. Szegény gyerekek...
Igen, te biztosan tudod, de most már mi is biztosan.
"Az előző párommal szakítottam,mert nem voltam megelégedve a szex minőségével"
Mert leírtad.
A 4-8-18 válaszadó - állítása szerint - diplomás tanárember, aki privátba az anyämba küldtött el... ennyit a szintről.
Kérdező: szerintem én értem miről beszélsz. S annyit tennék hozzá, ha meg tudod oldani, hogy az alapfeltételek meglegyenek (rezsi, étel, ruha, iskolai cucc) akkor a többi is menni fog (mozi, kirándulás, ajándék, stb. stb) Ezért kár olyan pasit beengedned aki még ki is semmihez néhány év múlva. Főleg ha ilyen 4-es szintű fazont fogsz ki, aki a világ császárának hiszi magát, csak azért mert f@rka van.
Kis feminista? Csak nem megsértődtünk? És nem az anyádba küldtelek, hanem a családod minősítettem. Ennyit a szövegértésről.
És ennyit a fenenagy feminista ostobaságaidról. Nagyon zűrös ember vagy, ez teljesen biztos!
Kis drága! Idézzem a leveled, amiben mindennek lehordtál, hogy milyen tanár vagyok, hogy szólni kellene a főnökömnek, stb.
Ekkor kaptad ezt a reakciót.
És most van POFÁD előadni, hogy csak úgy kaptál egy levelet. Mintegy előzmény nélkül.
Kell még valami, ocsmány hazug fórumtársam?
A PONTOS levelem!!!!
Kiteszed ide, amit írtál, hazug kis senki!
Az előzményt, amiről az első mondat szólt?
" Akkor váltsunk stílust és megfogalmazást!
Attól, hogy a büdös k.r.a anyád, akit szét..szott fél Magyarország, és a sz.rházi részeges apád nem tanított meg viselkedni, az internet magánya sem jogosít fel, hogy ilyeneket írogass. Otthon, a r.b.nc anyukáddal és semmirekellő apukáddal gyakorold ezt a stílust és véleményt. Üdvözlet nélkül: egy valóban jó tanár.
14:46 írta: Hogy minél hamarabb "szabaduljak" itthonról simán megtenném.
Mire a kérdező: 14:51 : Én is azért költöztem össze az előző párommal,de így hogy van lakásom akárkivel nem merek.
Tehát beszerzett kölköket + bónuszként egy lakást.
Roh@dék a jogrendszer
Most kellene neki valaki aki anyagilag kisegíti. Lehetőleg úgy nyomná alá a pénzt a segge alá a törlesztőre, hogy ezért cserébe nem kapna tulajdonjogot.
"A múltkor is előjött egy hapsi azzal,hogy kifizetné a lakáshitelemet.Utána meg azt akarná legyen a nevén a ház.Utána meg nem tudnám kirakni."
Balek kerestetik! Akadt már jelentkező? 1 -et már találtál, a volt férjedet. Minden bokorban azért nem akad. Örülni fogsz, ha találsz egy 20 évvel idősebbet,
aki beléd mártja a pennáját. Ezek az idősebb férfiak már megégették magukat. Nem fogsz róluk legobolni egy újabb lakást. Tudod, hogy hívják,
aki pénzért árulja a 3.14-náját?
27: ja tenyleg. Igy aztan jol kvalifikalt, intelligens embernek tunsz, s nem egy megkeseredett kenyszer diplomas tanarnak aki meg a kommunikaciohoz se ert. Valoban.
(*nagy-nagy-oszinte-rohoges-rajtad*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!