Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti összeköltöznétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összeköltöznétek egy hapsival csak azért, hogy könnyebb legyen anyagilag?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van.A szüleim erre öszpontosítanak,mert féltenek.

Az előző párommal szakítottam,mert nem voltam megelégedve a szex minőségével,és mennyiségével,én meg szenvedélyes vagyok.

Partner az lehetne bár perpillanat nincs,de költözni nincs kedvem senkivel.N

2017. júl. 7. 14:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
35%
Hogy minél hamarabb "szabaduljak" itthonról simán megtenném.
2017. júl. 7. 14:46
 2/32 anonim ***** válasza:
19%

Uraim.

Ez a tökéletes a példa, hogy a nők miért fogyatékosok és érthetetlenek.

Nem azért szakított az urával mert nem tudta az illető eltartani a családban, hanem mert a szex nem felelt meg menyniségben és minőségben.

És kockáratette a saját boldogulását, gyermekei sorsát csak mert NEKI NEM VOLT JÓ A SZEX.

Tökéletes példa.

Ezért kell a nőkkel úgy bánni, mint a kutyával míg nem lesznek alázatosak és nem kezdenek el lehajtott fejjel szolgálni.

Majd utána valamibe lehet venni őket, mikor megtörtek.

Addig mindig ilyen meggondolatlan, önző és elhamarkodottak maradnak.

2017. júl. 7. 14:51
 3/32 A kérdező kommentje:
Én is azért költöztem össze az előző párommal,de így hogy van lakásom akárkivel nem merek.A múltkor is előjött egy hapsi azzal,hogy kifizetné a lakáshitelemet.Utána meg azt akarná legyen a nevén a ház.Utána meg nem tudnám kirakni.
2017. júl. 7. 14:51
 4/32 anonim ***** válasza:
27%

A másodikkal teljesen egyetértek! Szomorú, hogy a nagyszülők figyelnek a gyerekekre, amíg te a f...t keresed. Akárhány mínuszt kapok, az ilyet, mint te semmibe sem nézem!!!!

Egy apa, aki 12 évet küzdött azért, hogy apa lehessen, és el nem engedné a csodaszép családját semmilyen p@nciért!

2017. júl. 7. 14:56
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

2: te beteg vagy. De tenyleg.

A kerdezo meglepte amit mas felredugassal old meg, mert a ferje (figyelj KETTES!!) a ferfi nem kepes teljesiteni a szexben. Tehat nem is ferfi valojaban.

S a kerdezo sajat lakkassal rendelkezik valoszinu el is tartja neveli a gyerekeket, akit valoszinu az apa (KETTES figyelsz??) a ferfi le se tojik (de ezt biztosan nem tudom), pedig ugyanugy a gyerekei, az utodai. Vagyis azert bunteti oket mert nem talalt megoldast a szex kerdesre.

Mi van kettes ne erted mi? Leforditom: nem vagy a vilagkozepe csak azert mert farkad van.

S nagy tisztelet a kerdezonek amiert meglepte azt amiert masok felredugnak.

A kerdesre a valaszom: ne ez legyen a fo motivacio. Olyat talalj aki teged akar es az eleted elfogadja s ketten egyutt akkor lesz konnyebb az anyagi resz is. Ha csak az anyagiakra koncentraltok abol vita lesz, meg pereskedes.

2017. júl. 7. 14:59
 6/32 anonim ***** válasza:
32%

Akkor most mire is vagy kíváncsi kedves kérdező?

Szeretnél egy pasit, aki támogatna anyagilag némi szexért cserébe (de egyébként ne költözzön a nyakadra). Ha jócsaj vagy és bevállalós, akkor támogatlak. Van saját kecóm, nem akarok odaköltözni sehova.

2017. júl. 7. 15:03
 7/32 anonim ***** válasza:
75%

Csak én értem, vagy csak én értem félre a kérdést?

A kérdező azt kérdezi, hogy beköltöztessen-e a saját lakásába valakit, csak azért, hogy könnyebb legyen a hitelt, meg a számlákat kifizetni. Vagy tévedek?

És ha jól értem, nem a gyerekei apjával, hanem az előző partnerével szakított a rossz szex miatt.

A válaszom pedig NEM. Senkivel nem költöznék össze azért, hogy könnyebb legyen anyagilag. Annál már az is jobb, ha havonta kétszer kiállok a sarokra. Az is prostitúció, de legalább nem kell kerülgetni egy nemszeretem embert a lakásomban.

2017. júl. 7. 15:14
 8/32 anonim ***** válasza:
0%

A négyes vagyok! K..a nagy tisztelet, hogy a gyerekekkel a nagyszülők törődnek.

Lefordítom: egy kis senkiként úgy osztasz észt, mintha az Úristen adott volna! Nem adott, kedves!

És tudod, a való életben az ilyen kioktatást nem hogy nem tűrném, de két óriási pofonnal rendezném le a kettes helyében!!!!

2017. júl. 7. 15:16
 9/32 anonim ***** válasza:
Az előző az ötösnek és csak neki szólt!
2017. júl. 7. 15:17
 10/32 anonim ***** válasza:
43%
Miért, a két gyerek után nem fizet az apa gyerektartásit?
2017. júl. 7. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!