Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó az a férfinak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a férfinak, ha anyagilag támogat egy nőt?

Figyelt kérdés

Ki mit ért anyagi támogatás alatt? Kifizetitek a rezsit vagy lakbért? Vásárolni viszik a nőt? Vagy kp?

A támogatott nő lényegében ilyen saját prosti?

2017. jan. 12. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyjábol az,amit leírtál. Egy prosti,mert nem pénzzel fizeti vissza. D:
2017. jan. 12. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
talán azért mert szereti :) nekem is van lány ismerősöm akinek volt hogy szüksége volt pénzre én meg adtam neki de semmit nem kértem cserébe egyszerűen jó érzés volt segíteni neki, mert szeretem :)
2017. jan. 12. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Mert ezek a férfiak,bár van pénzük,olyan csúnyák,öregek,betegek stb.hogy csak így kaphatnak szép nőt,a nőnek meg szüksége van a pénzre,persze lehet menni dolgozni de nem mindrgy hogy havonta 1× 120ezer vagy 3-4 naponta 120ezer+ruha,parfüm,ékszer ne adj isten lakás,autó.Mondj egy munkahelyet amelyik ezt tudja.
2017. jan. 12. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Bár én szexkapcsolatban és támogatói szexkapcsolatba sem mennék bele. De annyiból jó, ha a társaságát élvezhetem, és néhány apróbb kívánságomat teljesíti. Szerintem kp. vagy vásárlás, de attól függ.
2017. jan. 12. 15:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Az èn fizumból kijön a ruha, a parfüm, a normális autó, lakhatás, ès nyaralás meg síelés ha akarom. Pedig még nem vagyok 30 se...
2017. jan. 12. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak a nagyon önálló és céltudatos nőket nem kell támogatni.

A többit valamilyen szinten igen, sőt el is várják!

Az arany középút ritka holló! Pedig ez lenne az ideális!

Közös élet, közös jövő, közösen teremtjük meg rá a pént!

Persze kitartottnak lenni kényelmes, de egy percig ne hidd, hogy nem áldoznak fel semmit cserébe!

A kitartott nőnek a szabadságát veszik meg!

A jólétért cserébe úgy táncol ahogy az ura fütyül!

Ne érts félre, senki felett nem akarok pálcát törni!

Vannak nők akiknek nincs más kiút, ez az egyetlen "kiugrási" lehetőségük!

Hogy k..vaság e?

Nos nézőpont kérdése?

Szigorú értelemben nem mert társadalmilag elfogadott.

Tágabb értelemben igen, mert anyagi javakért a testét használják!

Itt szó sincs szerelemről!

2017. jan. 12. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor neked nem pálya a támogatósdi.

Egyébként ezeknek a férfiaknak a pénzük sok, az idejük kevés. Szóval olyan nőt akarnak, aki megy ha hívják és a legjobb arcát mutatja olyankor.

2017. jan. 12. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Vannak,akik attól érzik igazán férfinak magukat,ha anyagilag támogathatnak egy nőt(mint a "régi időkben").Az én párom is ilyen,mindig kocsival visz mindenhova,elhalmoz ajándékokkal,soha nem enged fizetni,se étteremben se sehol.Pedig mindig felajánlom és nekem is van pénzem,bár még egyetemista vagyok,abszolút nem kihasználni akarom,de ő ezt szereti és nekem is jó érzés,igazi nőnek érzem magam mellette :)
2017. jan. 12. 16:08
 9/10 A kérdező kommentje:

7es valóban nem, èn csak a pszichológiájára lettem volna kiváncsi. Köszönöm a válaszokat egyébként.

8as szerintem van sok más módja is annak, hogy nőnek érezd magad, nem csak az, ha mindig a barátod fizet. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy èn soha nem engedem magam meghívni, sőt általában hagyom, hogy a férfi fizessen, vagy ha úgy van, akkor felesben, de ne ettől tedd függővé a nőiességed. :)

2017. jan. 12. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is szivesen segítenék anyagilag egy lányt sok pénzzel, de csóró vagyok.
2017. jan. 12. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!