Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti összeköltöznétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összeköltöznétek egy hapsival csak azért, hogy könnyebb legyen anyagilag?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van.A szüleim erre öszpontosítanak,mert féltenek.

Az előző párommal szakítottam,mert nem voltam megelégedve a szex minőségével,és mennyiségével,én meg szenvedélyes vagyok.

Partner az lehetne bár perpillanat nincs,de költözni nincs kedvem senkivel.N

2017. júl. 7. 14:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Változatlanul nem értem a válaszokat.

"2 gyerekem van.A szüleim erre öszpontosítanak,mert féltenek."

Ebből hogy jön az, hogy a gyerekeivel csak a nagyszülők törődnek?

2017. júl. 7. 15:22
 12/32 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Nem az, hogy CSAK, az, hogy nagy baj van. Az, hogy a kérdezőnek kb minden fontosabb, mint a két gyerek.
2017. júl. 7. 15:31
 13/32 anonim ***** válasza:
91%

4: szovegertelmezesbol.nem.vagy jo ugye? A szulok a gyerekek miat aggodnak az anyagi jolet miatt. Pl.: jo tablagep, nyarals, jo kirandulas, egyetemi oktatas. Sehol nincs itt hogy CSAK ok torodnek a gyerekkel es a kerdezo nem. Ezt te akarod belelatni. De azt bezzeg nem hogy egy gyotro kapcsolatban elni sokkal rosszabb - s a gyerek erzi, latja ezt - mint inkabb kilepni belole.

Lehet sajat velemenyed, de legalabb ertelmezd maset es gondolkozz.

2017. júl. 7. 15:50
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Percig sem az állítottam, amit írtál. Köszi a leckét, szövegértésből egészen biztosan feletted állok. Remélem, nem haragszol, de se kedvem se időm ilyen primitív vitához egy hasonló kaliberű ismeretlen emberről.
2017. júl. 7. 15:59
 15/32 A kérdező kommentje:
Felrelepes helyett a szakitast,kulonkoltozest valasztottam.
2017. júl. 7. 16:14
 16/32 anonim ***** válasza:
Azért volt rossz a szex, mert a volt férjed mással kúrt, amíg te szültél és nem adtad meg neki ami jár.
2017. júl. 7. 17:57
 17/32 anonim ***** válasza:
4%
2 púppal? Maradj apuci bankszámláján? Mit ér a te 3.14-ád. Azért viseljelek el a két kölköddel, hogy néha megkaphassalak? Q-ra elszámoltad magad. Amennyiben top-on lévő, intelligens, magát és pontyait eltartani képes 30-as hölgy vagy. Esteleg bevállal egy 50-es úriebmer. Egyébként néha 1-1 du-gás lesz osztályrészed.
2017. júl. 7. 20:02
 18/32 anonim ***** válasza:

A négyes vagyok. Itt a kicsinyes női bosszú. Minden válaszom 0 %, míg a vitapartneremé 100%. Most komolyan....ilyen egy magyar nő, egy anya?

Remélem, nem.

Rozika, undorító vagy!

2017. júl. 7. 23:38
 19/32 anonim ***** válasza:

4, 8, és 18-as válaszoló, téged nem a kicsinyes női bosszú miatt pontoztak le, hanem ezekért a kifejezésekért:

"te a f...t keresed", "az ilyet, mint te semmibe sem nézem", "senki vagy, akinek az Isten nem adott észt", "két óriási pofonnal rendezném le", "feletted állok", "primitív", "undorító vagy".

Most komolyan, ilyen egy magyar férfi, magyar apa? Aki két óriási pofonnal rendezi le a vitát? Tudod, arra még a kutyám is képes, hogy agresszióval rendezzen le bármilyen felmerülő problémát. És még te nevezel mást primitívnek...

2017. júl. 8. 09:33
 20/32 anonim ***** válasza:

Szánalmas, ahogy küzdesz. Bár én az undorító szót is bátran leírom, mert az, ahogy nevelni próbálsz egy ismeretlen, és nálad bizonyosan kvalifikáltabb embert.

Itt.

2017. júl. 8. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!