Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Inkább egy ápolt roma csaj,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább egy ápolt roma csaj, vagy egy kevésbé ápolt magyar?

Figyelt kérdés
Én magyar vagyok, de inkább az első verziót választanám, sőt eléggé bejönnek a romák :D És roma csajok, ti lefeküdnétek magyar pasival?

2017. júl. 6. 00:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%
Az éjszaka/hajnal/reggel folyamán kevesen gondolták volna, hogy ez az adatcsere ilyen magaslatokat is meg fog élni. Kezdem úgy érezni, hogy az egész egy komédia. Az okos cigánylány vs. Határozatlan intelligenciájú cinikus nácik párbaj meg annyira random, mint az újszülött kiscica vs. patkány duel. Köszönöm, Anyatermészet, hogy ezt produkáltad... most már elpusztulhat az emberiség.
2017. júl. 6. 11:08
 22/26 anonim ***** válasza:
31%
Határozatlan intelligenciájú? :'D Ha az intelligencia mellé számos jelzőt társíthatok, de a "határozatlan" eléggé sántit. Az okos roma már csak azért is haszontalan minősítést kapott tőlem, mert okoskodott, holott roma. Ahogy a mondás is tartja: "NEM MINDEGY HOGY EGY OKOS BOLONDKODIK, VAGY EGY BOLOND OKSOKODIK." ;) :)
2017. júl. 6. 11:30
 23/26 anonim ***** válasza:
16%
Jelen kontextusban olyan mòdon értettem a határozatlan intelligenciát, hogy az explicit megjelenő cirkumstanciák fényében elemi közelítés megadása szerfelett nehézkes, ugyanis a rasszizmussal fűtött elme dogmatikus jellegű téveszméi esszenciálisan ellehetetlenítik a magas problémamegoldó és önkifejező képességek kibontakoztatását, így oktalanság volna ilyen kevés információ birtokában a becslés megkísérlése. Szerintem a leányzó nem okoskodott, hanem megtört módon kifejezte, hogy szenved a saját származásától. Ha alaposabban megnézed a szövegdobozt, könnyen rájöhetsz, hogy művelt, okos, meggyötört emberről eshet szó.
2017. júl. 6. 11:48
 24/26 anonim ***** válasza:
55%

Hát persze a cigány csak buta lehet vagy okoskodó - révén, mert cigány/roma más nem lehet. A cigány sötét bőrű, bü#ös, ápolatlan, fekete hajú, szegény, koszos és lop. Szemtelen, tolakodó, hangos. Kizsebel a buszon vagy a villamoson. A cigány csúnya és elesett. A cigány torzonborz betörő. Ellopja a libát, tyúkot, a szárítókötélről a lepedőt. Bűnöző vagy csavargó, de leginkább a kettő együtt.

De ha árnyaljuk a képet, kiegészítjük mai tapasztalatainkkal, az sem lesz sokkal biztatóbb. Nem azért írtam azt amit,hogy okoskodjak bocsánat,ha így jött át nem ez volt a célom.

19/L

2017. júl. 6. 11:50
 25/26 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem itt felesleges leírni, milyenek vagyunk, mint ember. Senkit sem érdekel, csak hajtják, hogy milyen undorító meg stb.
2017. júl. 6. 12:08
 26/26 anonim ***** válasza:
33%
Szenvedhet is, hiszen roma. Ezt semmi sem mossa le róla.
2017. júl. 6. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!