Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez szerintetek hogy történt? Most már "szebbek a román nők a magyaroknál"?
Szerintetek mi az ami ezt kiváltotta, ugye idáig a magyar nők voltak benne az első ötbe, most viszont a román lányok kiejtettek minket, a cikk szerint.
Most nem a cikk hitelességére vagyok kíváncsi hanem a miértjére.
Illetve hogy mi a véleményetek róla.
Tudom hogy a román lányok el tudják érni amit akarnak, de ennyire?
Itt a cikk:
Úgy, hogy ez nettó marhaság.
A szépség akármennyire is szeretnék, nem egy objektív, mérhető tulajdonság.
azért nem teljesen igaz...a határon túli magyarok nagyon felhúzhatják ezt a statisztikát...
főleg a más fajta életmód miatt...
én voltam Erdélyben többször és ott már maga a hangulat miatt a mosolygós arcok sokkal szebbek...itthon zombikat látni sok helyen, főleg nagyvárosban...
itt is vannak szép arcú és mosolygós lányok, de általában nem annyira tükrözi az emberek hangulatát az arcuk a mindennapokban...
nem hiszem el, hogy ekkora zombi seregben élnénk...szimplán csak nem mutatjuk ki milyen hangulatban is vagyunk...
23F
Figyelj, a szépség relatív.
Szerintem ezzel nincs semmi gond:) Mindenkinek más az ízlése, a magyar nők közt is vannak szépek, szebbek, még szebbek és baromira nem szépek. Így a romák között is hasonló a helyzet. Személy szerint nekem a sötétebb bőrű, fekete, barna hajú lányok jobban tetszenek. :D
Nyilván nem egy embert kérdeztek meg a dologról, és olyanokat akik láttak már román csajokat, meg magyarokat is. Én azt kérdezem hogy most mért a románok lányok jöttek ki ebből jobban?
Tényleg jobbak e, és ha igen akkor miben?
Nem romák hanem románok, senki nem beszélt romákról...
És mi az hogy nem tarolhatunk, idáig taroltunk most csúsztunk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!