Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez szerintetek hogy történt? Most már "szebbek a román nők a magyaroknál"?
Szerintetek mi az ami ezt kiváltotta, ugye idáig a magyar nők voltak benne az első ötbe, most viszont a román lányok kiejtettek minket, a cikk szerint.
Most nem a cikk hitelességére vagyok kíváncsi hanem a miértjére.
Illetve hogy mi a véleményetek róla.
Tudom hogy a román lányok el tudják érni amit akarnak, de ennyire?
Itt a cikk:
Hogy te mit vagy ezen fennakadva??
Aki előttem válaszolt mind igaza volt, a szépség relatív. Akik döntöttek azoknak a román lanyok jobban tetszettek, ennyi, lehet politika van mögötte vagy csak simán mas ízlésű emberek pontoztak, s mivel a különbség minimális igy nem tul hiteles az egesz.
Nagyon sok nemzetiségü férfivel találkoztam és tényleg azt mondták,hogy magyarországon milyen szép nők vannak,amikor kérdésükre válaszoltam,hogy magyar vagyok.Ezt szerintem valaki kitalálta,mint azt,hogy hollandiában legális a fű;aztàn csak terjed szájról szájra mint a magyar nèpmese.
Szerintem nem a magyar lányok a legszebbek,de nem is egy nemzet hölgyei.
Minden országban lehet gyönyörű hölgyeket találni és még az is lehet,hogy nem is az adott ország gyökere.
Tehát szerintem soha nem voltak a magyar lányok a legszebbek.Az más ha világszépét magyar nyeri,de az sem egy nemzet lányai,csak lánya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!