Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van a roma lányoknak általában formásabb popsijuk, mint a magyar csajoknak?
Figyelt kérdés
azt mondják a magyar csajok milyen szépek, közbe meg a roma csajoknak olyan popsijuk van hogy a magyar lányok elbújhatnak mellettük.
És most ne azzal a hülyeséggel gyertek hogy előbb érnek meg korábban öregszenek, mert vannak a magyar csajok között is előbb érő típusok, 80 évesen meg a fenét se érdekli hogy néznek ki.
2017. máj. 13. 08:32
1/16 anonim válasza:
Asszem ma is érdemes volt ide feljönnöm...mindig látok új információkat. :D :D Gyere nézd meg nálunk itt a durandát, kíváncsi lennék mennyi "formás" popsit látnál..
2/16 anonim válasza:
Gentekia. Néger csajoknak is kerek seggükk van. De egy cigány lány 25 évtől màr öregszik míg egy magyar lány akkor kezd virágozni.
3/16 anonim válasza:
Minél sötétebb valaki bőre, annál vastagabb és feszesebb is egyben.
Egy északi, szőke hajú, hófehér bőrű lánynak kifejezetten vékony a bőre így puhább a popsija és a cicije is.
A latin verzió ennek az ellentéte.
6/16 anonim válasza:
Mekkora fäszság. Jelenleg fent vagyok Pesten, forgok minden csaj utàn akinek szép az arca, és rohadt jó seggük van, egyik se cigany, tehat nem tudom mirol beszelsz.
7/16 anonim válasza:
Te nem tudom, hogy hol élsz, kedves kérdező :D
8/16 anonim válasza:
A roma csajoknak a vérükben van a dugás és a lopás. A genetikájuk is ehhez igazodott. Nem egy 20 év körüli cigány prostit ismertem, aki akinek a sokadik gyerek után is feszes kerek feneke volt. Mondjuk rusnya volt mindegyik, bottal nem értem volna hozzájuk.
9/16 anonim válasza:
A kérdés egy állítást fogalmaz meg, ami egyszerűen nem igaz. Ennyi.
10/16 anonim válasza:
Ez egy totális baromság! Még a jó roma csajoknak is ronda nagy tohonya segge lesz 20 éves koruk fölött. 30-40-től meg már kifejezetten dagadt disznó a 90%-uk. Én nem tudom te honnan szeded az értesüléseidet, bár lehet hogy a tini kategóriát nézted meg egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!