Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért inkább külföldivel létesít szexuális kapcsolatot mint magyar fiúval?
Mert míg én egy magyar srác szemében is legföljebb átlagos vagyok, de inkább alatti (azért hazánkban az átlagos nő az máshol már szép nő), egy külföldi csinosnak és szépnek talál. :D A magyar, átlagos srácok visszautasítottak mindig is, most egy külföldivel alakul a kapcsolatom. És olyan jól néz ki, olyan vonzó számomra, hogy szerintem egy ilyen kinézetű magyar férfi rám sem nézne, nemhogy vonzódna hozzám. :D
Persze ez mind csak külsőség, de nekem a személyisége is sokkal megnyerőbb, mint az átlag magyar pasinak - nem homofób, nem rasszista, nincs a transzszexuálisok ellen, nem feminácizik sőt úgy gondolja, hogy igenis a nők egyenrangúak a férfiakkal, satöbbi satöbbi... Nincs az az eleve pesszimista hozzáállása a dolgokhoz, ami olyan sok magyarra (nőre, férfira egyaránt) jellemző.
ma 18:15
Ez baromság.. nem kellene általánosságban beszélned. azért mert egy külföldi szépnek lát nem biztos hogy mást lát mint azok a srácok akiket te künyelmüen barátzónába tettél csak azért hogy bunko s**gfejek után mászkálhass.
Nem minden magyar pasi olyan mint amit mondtál, csak ésszel kellene válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!