Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz szerintetek, hogy még 19 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, csak érdekel a véleményetek.2017. júl. 4. 17:33
11/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, sőt...
A srác meg egy nagy **** volt, az ilyeneket ne sajnáld.
Soha ne nézd hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak ebben csak magadra hallgass.
36/F
12/18 anonim válasza:
Nem gáz, fiatal vagy és semmiről nem maradtál le.
Az a gáz, ha valaki 14 - 15 évesen már nem az. És sajna ebből egyre több van. Én 10 éve voltam gimis és már akkor is én voltam az egyetlen szűz csaj az osztályban!
13/18 anonim válasza:
Az lenne gáz, ha 19 évesen túl lennél minimum 3 pasin. Végre egy lány, aki nem qrva.
14/18 anonim válasza:
GÁZ?! LEGYÉL RÁ BÜSZKE! Ritka az ilyen, én pl.: örülnék ha egy ilyennel jönnék össze :)
16/18 anonim válasza:
Nem. Amennyiben zavar, segíthetek.
18/18 anonim válasza:
20 évesen veszítettem el a szüzességemet és nem lettem tőle kevesebb! A barátom pedig nagyon örült, hiszen tudta hogy próbálkoztak már előtte és mégis őt érte a megtiszteltetés :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!