Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy 19 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Srácok, ti mit gondolnátok? Ami durvább, hogy nem is csókolóztam. Nem azért, mert nem voltak jelentkezők, de egyikük sem kellett igazán, ezért elutasítottam őket. Mindig a szerelmet vártam, ami eddig nem talált rám. Ugyanakkor már nagyon vágynék egy szenvedélyes testi-lelki kapcsolatra, szeptembertől remélhetőleg az egyetem elhozza. :) Szóval, előny vagy hátrány?2017. máj. 31. 20:59
1/16 anonim válasza:
Nem. És ne is változz ilyen téren. Várd ki ;)
2/16 anonim válasza:
Nagyon ravaszul bujkálsz nemed megjelölésével. Miért? Nemed?
3/16 anonim válasza:
2,Szerintem elég egyértelmű,hogy lányról van szó...
4/16 anonim válasza:
Nem nem gáz.
Nem kell semmit se elsietni... ettől függetlenül lassan elkezdhetsz ismerkedni.
5/16 anonim válasza:
Nem gáz. Azonban az olyan ember gáz, akiben felmerül a kérdés 19 évesen, hogy ez gáz-e. Metszed?
6/16 anonim válasza:
gondolom lány vagy..nem gáz, csak annyiból, hogy ha tényleg ilyen vagy (ami tök jó) akkor még nincs tapasztalatod és az egyetemen megy a bulizás meg a keverés...szóval vigyázz, nehogy bedőlj az első idiótának. 22f
7/16 A kérdező kommentje:
Tényleg lány vagyok. Az ismerkedésre pedig mindig nyitott vagyok, ezzel nincs probléma. Azért merült fel bennem a kérdés, mert manapság azért nem ez a jellemző (ha csak az ismerősi körömből is indulok ki), és kíváncsi vagyok, a srácoknak mi a véleménye. :)
2017. máj. 31. 21:17
8/16 anonim válasza:
Tényleg nem jellemző, de becsülendő..inkább ilyen legyél mint a 15 évesek akik kiírják a "a barátom tegnap reggel maszturbált és nem mosott kezet, majd ma este csókolóztunk. Azóta kicsit fáj a fejem. Lehetek terhes?" típusu kérdéseket.:)
9/16 Ramone válasza:
Ha meg tudsz igazán nevettetni akkor nálam nyert ügyed van :)
10/16 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet csak srácban, tudom hihetetlen, szerintem mindenképp előny a te esetedben! Remélem az egyetemen mindkettőnknek összejön egy szerelem!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!