Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy 19 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Srácok, ti mit gondolnátok? Ami durvább, hogy nem is csókolóztam. Nem azért, mert nem voltak jelentkezők, de egyikük sem kellett igazán, ezért elutasítottam őket. Mindig a szerelmet vártam, ami eddig nem talált rám. Ugyanakkor már nagyon vágynék egy szenvedélyes testi-lelki kapcsolatra, szeptembertől remélhetőleg az egyetem elhozza. :) Szóval, előny vagy hátrány?2017. máj. 31. 20:59
11/16 anonim válasza:
Ahoz képest hogy én 14 évesen vesztettem el gáz!!😉😉😉😆😆😆
12/16 anonim válasza:
Remelem osszejon neked szurkolok tudnek mit meselni a fosulis evekrol 22/f.
13/16 anonim válasza:
nem gáz, ez csak egy élethelyzet/állapot. :D
15/16 anonim válasza:
11# büszke lehetsz magadra. ez olyan dolog amivel dicsekedni lehet, sőt, muszáj is! De szerintem terhes vagy..
16/16 bazsixxx válasza:
25 vagyok fiú és szűz vagyok. nagyon frusztráló :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!