Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon gáz az, hogy 20 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Ha egy ilyen fiúval ismerkednél össze, és ezt megtudod róla akkor kiábrándulnál belőle?
Légyszi a korodat is leírod, köszi!
Üdv, 20 f
2017. máj. 21. 15:53
5/8 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz.. sőt, szerintem jobb, hogy nem fekszik össze mindenkivel.. nekem is vannak azért ilyen elveim .. bár én nő vagyok.
6/8 anonim válasza:
Várj még 10 évet és varázsló leszel.
7/8 anonim válasza:
Abszolút neem,szerintem ez nem probléma.Legalább nincsenek megszokásai és egyszer úgyis meg kell tanulnia,hogyan is kell...
8/8 anonim válasza:
Nem gáz. Várj még pár évet, aztán annyi tapasztalatod lesz, hogy max a 14 éveseket hülyítheted..Nem akarlak megbántani, de ilyen tapasztalathiány szempontjából rossz dolog. De nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!