Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz ha még 18 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha még 18 évesen szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg. Szeretnék már együtt lenni valakivel viszont ha szóba jön akkor meghátrálok. Még csak a csókolózástól is. Félek, hogy nem csinálnám jól.

Ha nem sikerült értelmesen leírnom akkor szóljatok.

18L

2017. jún. 3. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, inkább becsülendő dolog manapság, hogy nem adod oda minden jött-mentnek magad. Amíg teljesen nem érzed magad késznek rá, addig ne tedd, senki nem fogja erőltetni. A társadalom által kreált idióta elvárásoknak, hogy már 12 évesen jobb, ha nem vagy szűz, ne akarj megfelelni. /L
2017. jún. 3. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, sőt! Ez így természetes.

Ha jön, akkor majd jönni fog: s jó lesz! :) Fel a fejjel!

2017. jún. 3. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Ameddig te nem érzed annak,addig nem az.

Saját magadnak felelj meg ne másoknak :)

2017. jún. 3. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Pacsi! Én is az vagyok.

18/L

2017. jún. 3. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem érdekes, hogy mennyire gáz-e...Az nem jó, hogy félsz. Nem lehet a csókolózást rosszul csinálni, ha vágyból csinálod.
2017. jún. 3. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Semmi baj, nem gáz. Sokan a mai világban ezt azzal azonosítják, hogy biztos ronda és túl visszahúzódó vagy, holott lehet hogy egyszerűen csak nem találkoztál még olyan pasival akibe szerelmes tudnál lenni. Vagy csak "túl" későn kezdett el foglalkoztatni a dolog. Nem attól leszel jó nő, hogy már ezer és ezer pasival legeküdtél mire nagykorúvá cseperedsz, hanem attól, hogy csak azzal bújsz ágyba, akivel tényleg jól érzitek egymást és aki megérdemel téged (és te is őt ;) )

19 L (16 évesen vesztettem el, megbántam)

2017. jún. 3. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Bárcsak én is szűz lennék. ~_~
2017. jún. 3. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Fejedben,lelkedben keress választ!Beszélj olyannal,aki tud segíteni ebben.Nem a csókolózásban, és szexben,hanem hogy magadra találj!
2017. jún. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!