Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostani pasiknál már elvárás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostani pasiknál már elvárás az anál?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy pasival. Amolyan menő, vagány pasival. Már szexelünk egy ideje, de a múltkor popsiba akarta. Én meg mondtam, hogy nem. Azt mondta, hogy gyorsan gondoljam meg, mert akkor keres olyat akit dughat popsiba is... Ez minden pasinál így van???
2017. jún. 30. 19:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én már meguntam a popsiszexet, a punci sokkal jobb.
2017. jún. 30. 23:53
 22/25 anonim ***** válasza:
18%
Nálam is az. De mivel a lányok kétharmada nem vevő rá, így jobb ha inkább megcsalom olyannal, aki szereti.
2017. júl. 1. 13:02
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha te is vagány vagy, mondd, hogy ha elvárás, akkor hozol felcsatolhatóst, ő meg csináljon beöntést. xD
2017. júl. 1. 21:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. júl. 2. 19:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Dehogyis
2017. júl. 2. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!