Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimum hány centit kellene bekapni szopás során?
Figyelt kérdés
Ti mennyit vártok el a lánytól (már ha elvárjátok egyáltalán)? Köteles "túlvállalni" magát (mondjuk öklendezésig jutni) a kedvetekért?
Hallottam már számomra elég hajmeresztő véleményeket is a témával kapcsolatban, szóval érdekelne, ki mit gondol.
2017. jún. 8. 14:42
1/30 anonim válasza:
A lényeg, hogy még ő is élvezze és ne kényszernek élje meg. Ha az egészet be tudja, akkor hurrá, de ha csak a felét, akkor ez van. Ha nem élvezi és öklendezik, akkor megette a fene az egészet 27f
2/30 anonim válasza:
Amennyi még jólesik neki. Az sem baj ha csak a végét kapja be.
3/30 anonim válasza:
17 centis a farkam.
Aki tud szopni, azért mélytorkozás nélkül 10-12 centivel szopizik.
Attól kapok csak agybajt és arra mondom hogy valaki nem tud szopni, amikor csak a makkot veszi be valaki. Sajnos sok ilyen van.
4/30 anonim válasza:
Én nem vagyok kint egy millimétert sem.
5/30 anonim válasza:
Mind a 18at. Szeretem taknyosra szopatni a r**ancokat.
6/30 anonim válasza:
Szerintem simán lehet nyelni torokba a 18 centit.
Enyém 17-18 és bár nem tudták még, de azért én nem mondom olyan hú de nagynak...
7/30 anonim válasza:
Én egy dolgot várok el a lánytól: csak azt csinálja, amit ő is élvez.
8/30 Lassmich Ruhe válasza:
Az a lényeg hogy lelkes legyen.
Az sem baj, ha egyáltalán nem kapja be ha épp nem akarja, csak szívvel csinálja azt amit magától csinál.
9/30 anonim válasza:
Csak annyit, amennyit ő is élvez. Nekem se lenne túl gusztusos, ha ott öklendezne.....
10/30 A kérdező kommentje:
#6: Te próbáltál már 18 centit "benyakalni"? Nem feltétlen péniszből, legyen mondjuk egy banán. Csak azért kérdem, mert ez tipikusan olyasmi, amiről szövegelni könnyű, csinálni kicsit más.
2017. jún. 8. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!