Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minimum hány centit kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimum hány centit kellene bekapni szopás során?

Figyelt kérdés

Ti mennyit vártok el a lánytól (már ha elvárjátok egyáltalán)? Köteles "túlvállalni" magát (mondjuk öklendezésig jutni) a kedvetekért?

Hallottam már számomra elég hajmeresztő véleményeket is a témával kapcsolatban, szóval érdekelne, ki mit gondol.

2017. jún. 8. 14:42
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Khm, bocsánat, félrenyomtam az előbb.:D

*Nem azért mondom, de úgy vettem észre, hogy a nőket messze nem foglalkoztatja annyira ez a farokméret téma, mint titeket, sőt ránézésre belőni sem nagyon lehet a különbséget 15 és 18 centi között.

Másrészt mit akarsz mondani azzal, hogy nem nagy? Hogy mindenki köteles benyelni tövig?

2017. jún. 8. 21:45
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Egy 15 cm meg egy 18/5 - ami kb olyan vastag mint amikor a mutato meg a hüvelyk ujaddal lyukat mutatsz- között igencsak megérzed a különbséget magadban.
2017. jún. 8. 21:52
 23/30 A kérdező kommentje:
Most akkor mégis csak azt szeretnéd bizonygatni, hogy nagy? :D
2017. jún. 8. 21:54
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
15höz képest nagy. De egyébként nem, legálább is annyira nem ahogy lányok mondják. Minden nap ezt fogom a kezembe. Nem mondom hogy nem vagyok hálás érte, de azért egy 23 centivel kiegyeznék.
2017. jún. 8. 22:02
 25/30 A kérdező kommentje:
És itt, ennél a kérdésnél ki mondta azt, hogy nagy? Csak mert még mindig nem értem az első hozzászólásod lélektani hátterét.
2017. jún. 8. 22:07
 26/30 anonim ***** válasza:
12%
Én is pont azt mondom hogy alapjáraton nem az, 15höz képest igen, de önmagában, nem. A lelki hátterét nem kell érteni, de én kigyeznék az említett mérettel.
2017. jún. 8. 22:17
 27/30 A kérdező kommentje:
Hát jó.
2017. jún. 8. 22:25
 28/30 anonim ***** válasza:
39%
ha 23 centivel döfködsz egy nőt, az már aligha kellemes bárkinek is... bekapni meg 18 centit is brutális, normális, ha valaki öklendezik tőle, ha ennyit magába erőltet
2017. jún. 9. 10:05
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Minimum 20-at.
2017. jún. 10. 06:31
 30/30 anonim válasza:
89%
Az én feleségem csak a makkig kapja be, úgy még nem ökrendezik és a nyelvével segíti az orgazmusomat. Mostmár 17 éve vagyunk házasok és van úgy hogy a szájába megy vagy az arcocskájára, örül a boldogságomnak. Imádom.
2017. jún. 12. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!