Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vajon mikor lesz elvárás a...

Vajon mikor lesz elvárás a borotvált láb a pasiknál is?

Figyelt kérdés
Mert ahogy haladunk lassan már oda is elfogunk jutni ez egész biztos. De vajon hány év kell még ehhez szerintetek? És neked tetszeni fog a csupasz férfiláb? xD
2010. jan. 1. 23:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%

Szia.

Nekem már jobban tetszik a borotvált test..persze csak az izmos csávoknál.;) A szörös undorito szerintem.

De ez csak az én véleményem. Mondjuk szerintem a leg alapvetöb a csávoknál a hónaj.

na szia.14/L

2010. jan. 1. 23:17
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
elsőnek: azért mert még kicsi vagy...ahogy isdősödsz egyre jobban hozzászoksz majd.Rajtunk sokkal több szőr nő, nehezebb lenne azt a sok szőrt mind eltávolítani...ha divat lesz én akkor sem fogm mert így vagyok "férfi"...
2010. jan. 1. 23:21
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

legelsö vagyok:

de egy pasi lehet szexi szörösen is.:)

2010. jan. 1. 23:22
 4/19 anonim ***** válasza:
65%

Azért az durva, hogy egy 14 éves ilyeneket mond. Inkább vedd elő a Barbie-babát.

Egyébként ne vedd biztosra, hogy ez elvárás lesz. A legtöbb nő szerintem a falra mászna tőle. :) Én is.

2010. jan. 1. 23:25
 5/19 Zümy ***** válasza:
47%

"vedd elő a Barbie babát"

..istenem annyira utálom ezt a szöveget-.-

semmit sme jeletn,hogy 14 éves-.-

és csak válaszolt a kérdésre-.-

2010. jan. 1. 23:30
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

ki nem állhatom, ha egy " férfi" borotválja magát (kivéve arc). szerintem az a férfias ha szőrös. egyre több nőies férfi van... pfúj.

18/L

2010. jan. 1. 23:30
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Undorító, undorító, undorító. Ki akar egy csigával szexelni? Egy férfi legyen szőrös. Csak sajnos, sok emberben a szőrösség egyet jelent az igénytelenséggel, és ápolatlansággal.
2010. jan. 1. 23:31
 8/19 anonim ***** válasza:
36%

23:30

Én csak a kérdésre válaszoltam. Nem azt mondtam hogy mindenkinek az tetszik. Nekem igen. Na és? Mindenkinek más az izlése. Ja és az ilyen Barbiebabás szövegeket légyszives mellőzd.:) Köszönöm.:)

L/14

2010. jan. 1. 23:33
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Te meg 14 évesen mellőzhetnéd még, hogy milyen fickó tetszik. Mert neked bizony még Barbie babáznod kellene, nem mini ...-át játszani.
2010. jan. 1. 23:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A végtagjaikat csak ne szőrtelenítsék már könyörgöm! Az olyan kislányos!!!
2010. jan. 1. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!