Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vajon mikor lesz elvárás a...

Vajon mikor lesz elvárás a borotvált láb a pasiknál is?

Figyelt kérdés
Mert ahogy haladunk lassan már oda is elfogunk jutni ez egész biztos. De vajon hány év kell még ehhez szerintetek? És neked tetszeni fog a csupasz férfiláb? xD
2010. jan. 1. 23:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Kizárt dolog, hogy szőrtelenítsem a lábam! Hónalj és intim terület az ok, de nem akarok piperkőc meztelencsiga lenni.
2010. jan. 1. 23:41
 12/19 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ne aggódjatok a legtöbb férfi úgyse fogja magát szőrteleníteni.

Nem kell lepontozni, de én személy szerint nem bánnám mert szeretem a csini pasikat :)

De szerintem mire oda eljutunk akkor is inkább a fiatalok esnek ennek áldozatául akkor meg én már öreg leszek, szóval...

Amúgy nincs ebben semmi extra, egyik haverom pl sportoló és neki ezért kell borotválnia a lábát. Észre se vettem amíg egyszer szóba nem jött... Szexi ígyis, úgyis :)

2010. jan. 1. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Megint én.:)

Nem tudom hogy miért baj hogyha elmondom a véleményem. Nem azért van az oldal?

Nagyon értelmes emberek vannak itt.-.-"

14/L

2010. jan. 1. 23:43
 14/19 A kérdező kommentje:
23:38 Te hagyd már ezt a kötözködést abba, 14 évesen már javában pasizni szokás, nem játszani, persze lehet te későn érő típus voltál, de az csak te vagy.
2010. jan. 1. 23:45
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

Kérdezö: Köszönöm.:)

14/L

2010. jan. 1. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Fúj! Remélem nem lesz ilyen! De ha divat lesz majd, a én barátom akkor sem fogja borotválni...Szerintem olyan 3 év múlva lesz divat, csak tipp:D

23/L

2010. jan. 2. 10:32
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Gusztustalan. Hála Istennek a pasik többsége lusta ahhoz, hogy ilyet tegyen. Úgy utálom a kisfiús pasikat. Blej.
2010. jan. 2. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

Hát én remélem soha!Bár ami azt illeti szerintem minél hamarabb be fog következi.Már most van néhány olyan "fiú" aki leborotválja tehát akkor ha nem is 3 de 8-10 év múlva szerintem igen.

Amúgy meg 25 évvel ezelőtt még a nők sem szőrtelenítettek sehol na most meg hamarosan a férfiak is kezdik.itt-ott ok de a lábon...nem valami szép látvány.

2010. jan. 2. 18:11
 19/19 anonim ***** válasza:
hé,haggyátok azt a csajt,ha nemis megy el kúrni ábrándozni csak szabad,nem?:)
2010. febr. 22. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!