Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostani pasiknál már elvárás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostani pasiknál már elvárás az anál?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy pasival. Amolyan menő, vagány pasival. Már szexelünk egy ideje, de a múltkor popsiba akarta. Én meg mondtam, hogy nem. Azt mondta, hogy gyorsan gondoljam meg, mert akkor keres olyat akit dughat popsiba is... Ez minden pasinál így van???
2017. jún. 30. 19:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%

Megmondhatod neki, hogy akkor keressen mást.

Nem tagadom, engem is érdekel, de tudom, hogy ezt a nők egy része nagyon is tudja élvezni, ezért is mozgat a dolog. De soha nem szabnám ezt feltételként, vagy kényszeríteném rá a párom. Szerintem ez egy izgalmas, opcionális dolog, de számomra az orális és a hagyományos szex teljes kielégülést nyújt. Orál nélkül viszont nem biztos, hogy meg tudnék lenni, azt viszont nagyon szívesen viszonzom is.

2017. jún. 30. 20:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2017. jún. 30. 20:26
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Mostani pasi vagyok, nem elvárás az anál, sőt! Ha a párom igényelné nem mondanék nemet, próbáltuk már, de nekem nem jött át annyira, a puncó a kedvencem. 😀 Am tágabb haveri körben tényleg rá vannak kattanva, nem értem.
2017. jún. 30. 20:40
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem
2017. jún. 30. 20:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem elvárás, sőt, nem is preferálom.

Akkor én nem vagyok "mostani"?

2017. jún. 30. 21:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs így mindenkinél. Engem speciel egyáltalán nem izgat az anál.
2017. jún. 30. 21:45
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Nekem elvárás, hogy legalább kipróbálja, mielőtt nemet mond rá.
2017. jún. 30. 21:52
 18/25 anonim ***** válasza:
47%

Én se vagyok oda a segglyukakért... az ilyen menő csávókat meg kerüld. Ha így reagálta le, biztos máshol sincs minden rendben vele. Nem véletlenül nem jönnek össze ezekkel a normális lányok... a barátod egy gyökér. És én sem értem mit keresel mellette. Lehet, hogy megérdemlitek egymást?:) A helyedben már szakítottam volna vele...

23/f

2017. jún. 30. 22:11
 19/25 anonim válasza:
Az enyem is folyton ezt akarja, nem ertem miert akar szarros segget dugni. Az ilyennek oda kesze sszarni mikor bedugja, de en azt nem varom meg. Ez a maniajuk, en sem ertem mi ebben a jo. Mikor az ujjat bedugta, uristen azt hittem kiszakad a vegbelem.
2017. jún. 30. 23:27
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Én őszintén megmondom, nálam az. Ez is nagyon sokat hozzá ad a szexhez, nélküle unalmasabb lenne. (és úgy élvezhetsz el a nőben, h nem kell amiatt aggódnod, h teherbe esik-e)
2017. jún. 30. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!