Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostani pasiknál már elvárás az anál?
Megmondhatod neki, hogy akkor keressen mást.
Nem tagadom, engem is érdekel, de tudom, hogy ezt a nők egy része nagyon is tudja élvezni, ezért is mozgat a dolog. De soha nem szabnám ezt feltételként, vagy kényszeríteném rá a párom. Szerintem ez egy izgalmas, opcionális dolog, de számomra az orális és a hagyományos szex teljes kielégülést nyújt. Orál nélkül viszont nem biztos, hogy meg tudnék lenni, azt viszont nagyon szívesen viszonzom is.
Nekem nem elvárás, sőt, nem is preferálom.
Akkor én nem vagyok "mostani"?
Én se vagyok oda a segglyukakért... az ilyen menő csávókat meg kerüld. Ha így reagálta le, biztos máshol sincs minden rendben vele. Nem véletlenül nem jönnek össze ezekkel a normális lányok... a barátod egy gyökér. És én sem értem mit keresel mellette. Lehet, hogy megérdemlitek egymást?:) A helyedben már szakítottam volna vele...
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!