Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostani pasiknál már elvárás az anál?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy pasival. Amolyan menő, vagány pasival. Már szexelünk egy ideje, de a múltkor popsiba akarta. Én meg mondtam, hogy nem. Azt mondta, hogy gyorsan gondoljam meg, mert akkor keres olyat akit dughat popsiba is... Ez minden pasinál így van???2017. jún. 30. 19:28
1/25 Igen, én vagyok! :) válasza:
Csak a menő vagány pasiknál. Némi fogalomzavarban élsz, a mostani pasik =! menő vagány pasik.
3/25 anonim válasza:
S ebbol neked csak ez derult ki? Az fel se tunik hogy kizarolag milyen eszkoz vagy?
4/25 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok a pároddal?
5/25 anonim válasza:
Nem, nem elvárás. Csak az általad definiált vagány pasiknál. 23F
6/25 anonim válasza:
Nálam nem, de meghálálom busásan, ha becsusszanhatok és elspriccelhetek benne.
7/25 anonim válasza:
nem a párja,azt nem írta,csak szexre járnak össze
"menő,vagány pasi" az milyen?
veled sem a eszedért szexel :D
9/25 anonim válasza:
Szerencsére nem mindegyik várja el.
Az ilyen helyi menő csávónak meg csak elég annyit mondani, hogy keressen, aztán a soha nem viszontlátásra.Menjen dugjon szaros seggeket, ha ez a vágya.
10/25 anonim válasza:
A fenét elvárás, egy idióta degenerált gondolkodás az ilyen, ha emiatt szakít. Annak kívánnám, hogy síkosító nélkül szoruljon belé egy hatalmas néger dárda. Hiába szeretem én is análisan, soha, de soha nem kényszerítettem egyetlen egy barátnőmet sem, 1-2 alkalommal ha felhozom, de ha nem akkor nem, ettől még nem dől egy világ össze bennem, és nem fogom kevésbé élvezni az együttléteket. Így is a szex az örömszerzésről is szól, úgy nem jó ha látod, hogy a másik szenved, vagy nem akarja. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!