Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nagyon későn (24 év fölött) vesztette el a szüzességét, de aztán nagyon beindult, és úgy érzi, nem vesztett sokat?
közel a 30-hoz vesztettem el, es igen nylvanvalo, kar tagadni, kar elmismasolni, szepiten meg elkendőzni, a teny az teny marad, ELVESZTEGETETT EVEK halmozodnak fel, akar mar 18 evesen is lehetett volna sok sok szexben reszem, es vegig a huszas eveimben folyamatosan....!!! ,.... de nem volt, helyette lett diplomam, nyelvvizsgam, munkatapasztalatom, szakmai karrierem es fejlödesem, sok penzem stb. stb. de sz.rt sem er, ha azt latom visszateknintve, hogy lenyegeben kb 10 evet, a fiatalsagom legszebb es leginkabb tesztoszteronttol felrobbano szakaszat nem a nőkkel foglalkozva töltöttem!
Harminc felett vagyok, mar nehany eve van szex es van parkapcsolat, de az a 10 ev kiesett! Sosem jön vissza SOHASEM!!
Az elvesztegetett éveket SOHA de SOHA semmi NEM POTOLHATJA!
Ezt mindenki jegyezze meg, mert az idő nem all meg, es nem fordul vissza...
30-40 között meg lehet elcsajozgatni de mar nem olyan, az embert eri a nyomas innen onnan, hogy allapodjon meg, csalad gyerek kutya macska minden.... de közben meg az a kiesett kib.szott kb 10 ev hianyzik.... (jo van akinel 5-6-7-8 akarmennyi)...
Nyari bulik, a nyar esti kefelesek, a vizparton, a kocsiban egy eldugott helyen, a tiniszerelmek, az első csokok, az első petting fiatalon, bulik, csajok eretlen szex (szegyen es, de gaz vagyok a szexben erzes nelkül) stb. stb. Ezt 30 közeleben vagy felette atelni nem olyan, nem is fogod mar atelni ugy.... ennek annyi ...
Most te 24 eves felettit jelöltel meg, jatszhatunk a szamokkal, 18-24 akkor neked kiesett 6 ev... nekem speciel majdnem 10... tökmindegy, mindekettő sz.r, szarabb mintha mondjuk 1-2 ev lenne....
De beszelek itt össze vissza, kinek mi a gaz, kinek mi hianyzik, kit mi zavar, lehet valaki lesz.rja hogy csak 35 evesen szexel elöször, vagy 20-30 között csak 1x vagy ketszer szexel es utana többet... vagy akarmi, ez tök szubjektiv es egyedi.... engem szemely szerint bant es zavar a sotlan punciban szegeny multam.... en kesöbb kezdtem el elvezni ezeket... en banom, mas lehet nem... ez van... de persze en is elveze amig lehet, es lehet hogy 40-50 evesen mar nem fog annyira zavarni, mert lehet elegedett leszek azzal amit elertem kesve ugyan, de elertem... de lehet hogy akkor is ba$sza majd az agyam... most nem tudom meg megmondani, most kisse meg zavar.... igy a 30-as eveim elejen...
Remelem hasznos voltam... :D
Szánlak.
Elmondom neked, hogy egy teljesen átlagos külsejű ember is meg tud szépülni a szemedben, ha pl először lelkileg hihetetlen közel kerülsz hozzá, és nem vérszemekkel próbálod bemérni a szexuális adottságait.
Komolyan sajnállak.
Szerinted nem lesz egyszer ugyanolyan löttyedt, beteges, ráncos öregasszony, mint mindenki más? És az ilyen asszonyok mellett álló férj érdekes módon tud rá úgy igazán szerelmesen nézni. Pedig szerintem nem vonzó. De ő ismeri.
És tudod mit? Megérdemled. Egyszerűen a hányinger kerülgetett, miközben olvastam a kommented.
Én nem vagyok egy ronda lány, sokszor fütyülnek, dudálnak meg, állítanak le az utcán fiúk vagy volt már, hogy modellügynökségről castingra hívtak mert "annyira szép a kis arcom". És képzeld hogy egész eddig kettő fiúnak szenteltem nagyobb figyelmet. Ami közös volt bennük, hogy introvertáltak (velem ellentétben), tehát visszahúzódó, csendes, nyugodt fiúk, akiket egyedül én találtam őket különlegesnek. Mert tetszett a felfogásuk az életről, a világképük, a véleményük, a viselkedésük, a figyelmességük, de mégis a személyiségükből fakadóan hihetetlen izgalmasan, titokzatosnak találtam őket.
Pedig külsőleg nem figyeltem fel főleg az egyiküket észre sem vettem sokáig.
Úgyhogy ennyit a márpedigigenisakülsőazelsőésalegfontosabb szarságról.
Neked meg nagyooon sok szerencsét és végtelen türelmet a hosszútávú, mély kapcsolatod kereséséhez, főleg ha ugyanilyen kanos vadállat módra teszed. ;)
19l
Figyelj, amúgy te most komolyan a kibeb.szott genetikát és biológiát okolod a nyomorodért? :D
Ember, nehogy már azon akadj ki, hogy X-nek szép arc akadt, Y-nak meg miért nem jutott ugyanaz!
Egy szą.ros homokszem vagy a qurva nagy univerzumban, és te itt háborogsz?
Ha meg feszülsz sem leszel adonisz, ha nem teszel érte testi és izomzati értelemben, ha nem vagy szerencsés genetikailag, és ha nem dolgozol a lelki dolgaidon!
A genetikádat leszámítva és az ebből adódó jóképűséged meglétén vagy nem meglétén nem változtathatsz, minden máson igen!
Nem mondom, qurva kemény meló, de megteheted, ha eléggé akarod!
Olvastam miket írtál... mindenki frusztrált néha, én is bevallom, igen, néha a halál fa.$zába kívánok mindenkit mert nincs sikerem, a nőknél vagy akérmi másban. Csak az a különbség köztünk, hogy én tudom, hogy ha valami nem megy, és kiakadok miatta, azzal csak magamat alázom meg. Amin nem tudok változtatni amiatt nincs jogom höbörögni, amin meg tudnék változtatni, azon meg kötelességem változtatni, ha eredményeket akarok látni!
Rengeteg nő van a világon, és rengeted gyönyörű nő akinek te is tetszenél vagy én, vagy a ronda kancsal pattanasos Ödönke a szomszédba... igen, így van, mert nem minden ember egyforma és nem minden nőnek csak a külső az első!
Kib..szott veled a genetika meg az élet? Ronda vagy? Ok, ba.$sz oda neki, kezdj el gyurni, vagy keress valamit amire buknak a csajok és te is élvezed, pl. tanulj meg gitározni, csak egy példa.
Itt vagyok en. Vekony srac voltam, utáltam, a csajoknak nem jöttem be, és azt gondoltam emiatt, hát fogtam magam és gyurni kezdtem, izmosabb lettem, egy dolog máris pipa a listán, +10 pont a "húspiacon" ahogy te hívod.
Ronda vagy, nincs esélyeded kigyurni magad, mert $z.ar a genetikág, annyira $z.ar amúgy nem lehet, de mondjuk ok az... akkor állj neki másnak... mondtam a gitárt,.. de talélj ki mást ha más tetszik.
Ez sem megy? Tanult vagy, diplomás vagy? $z.ar a szakmád, nem tetszik a diplomád? csinálj mást, keress mást, csináld azt, de csináld nagyon jól! Keress sok pénzt, használd a pénzed! Lelki gondjaid vannak? Van pénzed? Menj pszichologushoz, megoldodik idővel, csak legyen pénzed hozzá.
Nő kell, bomaba nő? Van pénzed? Hát keress olyat aki erre bukik, vegyél f..$za ruhákat, járj olyan helyre ahol a csinos nők a pénzre mennek, feküdj le velük, gyüjts önbizalmat, és ha már van, akkor keress csinos de nem pénzéhes nőt, ha lesz tartásod, önbizalmad megjelenésed, és lesz mit felmutatnod, még ha nem is vagy olyan szép vagy annyira vonzo külselyű, sokkal vonzóbb leszel, ha vonzónak érzed már magad, és értékesnek!
És itt a végszó, a lényeg, te olyan vagy aki magát sem értékeli semmire,tudod legbelül jól, hogy a gondolataid gátolnak mindenbe, és a belsőd nem a külsőd!
Tudod jól, hogy f0sol az életedtől, f0sol elhagyni a komfortzonadat, és f0sol kockáztatni! Nincs önbecsülésed, nulla az önbizalmad, és lusta is vagy, de valami kib.a$zott lusta, és arrogáns, és egyre rosszabb lesz, és nem oldja meg helyetted ezt senki!
Te ezeket mind tudod, de azt már nem teszed meg, hogy lépj, és bármit is tegyél ez ellen.
Tudom mirőll beszélek, én is ilyen voltam/vagyok, de én úgy érzem javulok, fejlödök, vonzóbb vagyok mint voltam, és nagyon vonzó leszek, és az az igazság, hogy látom a javulást.
Érdekes, nem lettem sem szebb, sem még izmosabb, sem még jóképübb az elmúlt években, sőt kopaszodom már pár éve, de le$z.artam, kétségbe eshettem volna (eleinte estem is), aztán fogtam és letoltam az egészet.
Most kopasz vagyok, mint Vin Disel, még kicsit hasonlítok is rá, nem egy nőtöl hallottam már, a legutobbi aki mondta az elöttem térdelve a farkammal a szája elött mondta ezt... tudod milyen f..sza kis önbizalom bomba az ilyen? Nem egy kopasz krapeknak látott, hívott, hanem Vin Diselnek...
....érted már?
Szép férfi Vin Disel? Háááááát, megoszlanak a női és férfi vélemények is nemde? Maszkulin? Ja eléggé, de nem attól ahogy kinéz, nem csak attól, és nem csak azért mert sztár, de ha az is, kit érdekel, használd fel! A nők egy nagy része imádja, akkor meg?
Mondjak valaki mást? Másra hasonlitasz? kit érdekel, számos olyan karakter van aki ismert és nőknek bejön:
Al Pacino jóképű? nem hinném, hogy kiemelkedően...
Willem Dafoe? Ronda mint a bűn!
Kevin Bacon? Rohadtul nem kiemelkedően jóképű, sőt!
Javier Bardem? Semmi jóképűség, csak a nagy álla!
Jared Leto, mint egy rossz langyi! :D
Sorolhatnam napestig. Tudod miért szeretik őket a nők mégis? Neeeem nem Holywood miatt, neeeeem nem a pénzük miatt! Hanem mert egyenisegek, karakterek, van valami amit kisugároznak magukbol, amit megtaláltak magukban, azt amit te meg én meg sokan, még nem, vagy csak félig, vagy van aki már egészen, de megtalált.
Mindenkiben van egy valami vagy akar több, ami vonzóvá teszi, igen a nők számára vonzóvá, de globalisan is mindenki számra vonzóvá!
És itt a kulcs! Ha mindenkit érdekelsz, vagy ha sokaknak fel tudod kormbácsolni a figyelmét és érdeklődését, akár férfi akár nő, akkor van valamid, egy fegyvered, amitől mindenki alábaid elött heverhet, a nők lucskosra izgulnak tőled, a férfiak irigykedni fognak rád és mindenki csak a titkodra lesz kíváncsi!
Hogy találd meg ezt? Honann tudjam? Mindenki ezt keresi és ezen dolgozik, ha nem vetted volna észre!!! Ne rinyálj, cselekedj!
Szerinted minden joképű férfi körül minden rendben van? Szerinted köztük nincs problémás, önbizalomhiányos, olyan akinek nem jut nő pedig jól néz ki? Elárulom, hogy van, nem is kevés, és ugyanez a nőknél is, sok modell külsejű nő magányos, boldogtalan, szexhez sem jut ha pl. érzelmi alapon képes csak a jó szexre... stb. stb.
Na de nem fecsérlem rád a karaktereket tovább! szerintem elég sokat leírtam, ha még mindig nem érted, és kifogásokat keresel, nekem úgy is jó, én nem, én megvalósítom az álmomat, és már benne vagyok, jó úton haladok, és egyre jobb lesz, mert akarom és csinálom, és nem rinyálok!!
Légy férfi ba.$zod, inkább légy egy ronda férfi, mint egy joképű puhapöc$!
Fater. Kezeltesd magad. De komolyan. Mert ha magadba teszel kárt azt telibe.zarja midenki. De te másra is veszélyes vagy.
Az efféle jaaaj nekem a legjobb kell dumával remélem egyedül maradsz míg élsz.
A kérdésedre válaszolok.
26 évesen szexeltem.
31L
Én 27 vagyok és még szűz.
Nem is akarok pasit soha.Az örök szűzeséget fogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!