Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ciki, ha valaki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki, ha valaki nagyon fiatalon vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés

Én 14 évesen szexeltem először, nem azért mert menő, hanem nagyon szeretjük egymást a Barátnőmmel, és jött minden magától. Most 19 vagyok, és még mindig együtt vagyunk, már több mint 5 éve, és még mindig ugyan úgy szeretjük egymást.

Ciki szerintetek, hogy 14 évesen vesztettem el, mert sok helyen azt olvastam, hogy 17-22 év között a normális. Most 19 évesen jöttem arra rá, hogy akkor még nagyon fiatal voltam ehhez, pedig akkor teljesen azt gondoltam, hogy már érett vagyok rá. Nem bántam meg, csak, most eszembe jutott.

Nektek mi a véleményetek?

Üdv

19f

2017. márc. 6. 19:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
Sosem lehet elég korán kezdeni :D
2017. márc. 6. 19:32
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem neked tök jó hogy még együtt vagytok,mert sok esetben az ilyen "kapcsolatból" nem lesz sok.
2017. márc. 6. 19:36
 3/19 anonim ***** válasza:
36%
Irigyellek. Mármint hogy 5 éve együtt vagy a barátnőddel és még szeretitek egymást :) Én 15 voltam szóval nem sokkal idősebb, egy 11 évvel idősebb csajjal :D Annyira nem volt nagy élmény amúgy mert nem mentem el, és sajnos azóta sem találtam meg életem szerelmét szóval... irigyellek :D
2017. márc. 6. 19:38
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Cikinek nem ciki,csak korai.
2017. márc. 6. 19:40
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
szóval 5 év után eszedbejutott h vajon ciki-e? mesélj még
2017. márc. 6. 19:49
 6/19 A kérdező kommentje:

Csak azért mert legtöbben 3-4 évvel később vesztik el. De mondom egyáltalán nem bánom, mert nagyon szeretem a barátnőmet.

Csak a véleményetekre voltam kíváncsi.

Amúgy a barátnőm 13 éves volt akkor.:)

2017. márc. 6. 19:57
 7/19 anonim ***** válasza:
Azt nem nevezném nagyon korainak és nem ciki.
2017. márc. 6. 20:34
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám cikinek.
2017. márc. 6. 21:35
 9/19 róbert dávid válasza:
én 26 éves vagyok és szűz,na az a ciki szerintem
2017. márc. 7. 00:26
 10/19 anonim ***** válasza:
Férfiaknál inkább előny, aki fiatalon "átesik" rajta, annak később sincs nagyon problémája a nőkkel, legalábbis az ismerőseimből kiindulva.
2017. márc. 7. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!