Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ciki, ha valaki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki, ha valaki nagyon fiatalon vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés

Én 14 évesen szexeltem először, nem azért mert menő, hanem nagyon szeretjük egymást a Barátnőmmel, és jött minden magától. Most 19 vagyok, és még mindig együtt vagyunk, már több mint 5 éve, és még mindig ugyan úgy szeretjük egymást.

Ciki szerintetek, hogy 14 évesen vesztettem el, mert sok helyen azt olvastam, hogy 17-22 év között a normális. Most 19 évesen jöttem arra rá, hogy akkor még nagyon fiatal voltam ehhez, pedig akkor teljesen azt gondoltam, hogy már érett vagyok rá. Nem bántam meg, csak, most eszembe jutott.

Nektek mi a véleményetek?

Üdv

19f

2017. márc. 6. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ti tényleg szerethetitek egymást,ha ennyi ideje együtt vagytok,szóval nem,én is ezt tettem volna.
2017. márc. 7. 02:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Az a ciki,amikor 14 évesen menőségből veszti el valaki,meg azért mert ,hogy fuuu hát a Pisti/Mari sem szűz már ,akkor én sem akarok az lenni. Meg az a ciki ,ha egy buliba összefekszik valaki valakivel első alkalommal(mondjuk ez minden korban ciki szerintem)

Ha érettnek/felkészültnek éreztétek magatokat akkor nincs ezzel semmi gond.

Én lány vagyok,14 évesen vesztettem el az akkori nagy szerelmemmel,5 évig voltunk együtt. Most 22 vagyok,és lám semmilyen trauma/lelki sérülés nem ért. ☺

Szóval a ti esetetekben nem ciki. (Különben sincs senkinek semmi köze hozzá,hogy mikor történt,ez nincs rátok írva)

2017. márc. 7. 06:08
 13/19 kovpet ***** válasza:

"mert sok helyen azt olvastam"

Javaslom, ezeket a helyeket ne olvasd, de ha mégis, akkor semmit se higgy el abból, amit ott olvasol.

22, mi? OMG.

A "normális"-ról már nem is szólva.

2017. márc. 7. 09:16
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, irhattok még!

Sokan csodálkoznak, hogy ennyi ideje együtt vagyunk, mert ritka ennyi idősen, de mi szerencsére nagyon egymásra találtunk:))

2017. márc. 7. 10:35
 15/19 anonim válasza:
Én 14 voltam (lány vagyok), ez már 4 éve történt, és még mindig együtt vagyünk, soha nem bántam meg, mert szerelemből tettük :) És úgy igazán szexelni (mármint rendszeresen csak később kezdtünk el), de az első mégis korán megvolt.
2017. márc. 19. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm (régen legjobb barátnőm volt már rég nem az) 12 volt. Azt mondta mindenkinek, hogy 14, de egy kis számolással az 12 :) A srác meg 13 volt.
2017. ápr. 10. 20:52
 17/19 János Gilján ***** válasza:

Semmi gond nincs a 14-el, ha mindketten akartátok és mindketten élveztétek, meg védekeztetek.

Úgy gondolom, hogy csak a felnőttek szeretnek problémát generálni ott is, ahol valójában nincs. Én is 14 voltam, amikor elvesztettem egy 16 éves lánykával, ennek már 23 éve, de azóta is úgy gondolom, hogy minden úgy volt jó, ahogy történt. ;)

2017. ápr. 11. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki ... :) Én 13 voltam 18 éves lánnyal :) most 17 vagyok
2017. ápr. 22. 22:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még?
2022. júl. 18. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!