Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, aki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki nagyon későn (24 év fölött) vesztette el a szüzességét, de aztán nagyon beindult, és úgy érzi, nem vesztett sokat?

Figyelt kérdés
NEM olyan válaszokra vagyok kívancsi, mint "hát, ezt nem tudom, de engem is érdekelne, mert én is 23 éves vagyok már" meg "én 28 éves vagyok és még mindig semmi...", hanem olyanéra, aki lehetőleg idősebb, és túl van már ezen az egész mizérián, és el tudja mondani, hogy számára milyen stratégia jelentette a megoldást, és hogy visszatekintve hogy alakult az élete, megtanult-e ekkora lemaradásból csajozni. Köszönöm!
2017. jún. 15. 22:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Én csak annyit mondtam :van. Velem ne háborúzz. Annyit mondanék nőként, igazad van.
2017. jún. 16. 00:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

#9, 10: Semmi nem jár senkinek. Nézz már magadra: őszintén beismered, hogy neked nem kell átlagos csaj, miközben rinyálsz hogy a jó nők esélyt se adnak a hozzád hasonló átlag alatti csávóknak.

Rövid távon két dolgot tehetsz: 1. mivel a nők krémjének nem kellesz, ráfanyalodsz az átlagos nőkre, 2. otthon matyizol tovább. Kár erre több szót vesztegetni, ezek az opcióid. Hosszú távon még embert faraghatsz magadból, felzárkózhatsz a jobb csávókhoz fejben, kisugárzásban, vagy kereshetsz elég pénzt ahhoz, hogy legalább azt értékeljék benned a top puncik, de ez tényleg csak távlati terv lehet esetedben.

2017. jún. 16. 01:03
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem érzed, mennyirebsértő a stílusod? Nem érzed, hogy embereket semmibe veszel pusztán a kinézetük alapján? Ugyanakkor elvárod, h nálad ne vegyék figyelembe? Nem érzed a kettősséget?
2017. jún. 16. 01:22
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Amit a nőkről mondasz, egyenesen sértő.
2017. jún. 16. 01:23
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen vesztettem el, nem érzem kevesebbnek magam miatta. Előtte/utána is rendben volt/van az önértékelésem.
2017. jún. 16. 06:52
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Gusztustalan, elképesztően sekélyes, médiamajom vagy. Kár érveket vesztegetni rád, a felfogásoddal van komoly probléma.

Nem képmutató vagyok, te debil, hanem van saját véleményem, amit bármikor vállalok is és az merőben eltér a médiaszennytől. Veled ellentétben az én értékrendem nem 10 pontos skála, hanem olyasmi, amit a csökött felfogásoddal sosem érthetsz.

Rohadt könnyű a genetikára fogni, nem? Elvégre arról nem tehetsz. De beismerni, hogy benned van a hiba és változtatni pozitív irányba? Neeem, hisz azért erőfeszítést kell tenni, nem is kicsit.

Hiszed vagy sem, nem képmutató mindenki, akinek eltér a véleménye a média szépségideáljától.

2017. jún. 16. 10:36
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

Én 25 évesen veszítettem el. Nem tudom, szerintem jobb lett volna korábban, mert fiatalon kb mindentől elélveztem, de addigra már csak úgy jött össze orgazmus ha pontosan úgy és ott ingerlődtem ahol maszti közben szoktam. Meg ugye utána a férjem volt az egyetlen, nem volt viszonyítási alapom. Mostanra már egy csomó komplexusom van, és két kapcsolat volt összevissza az életemben. (plusz kettő kaland) Nem tudom, milyen lett volna ha korábban kezdem.

N 40

2017. jún. 16. 20:16
 18/26 anonim válasza:
69%
Bar nem vagyok kompetens a kerdesben (csak17 vagyok), de ha nem baj elmondom a velemenyem. Azt irtat, hogy nagyon vekony vagy, kezdj el sportolni, ha nem megy ugy az izomepites, akkor kezd el feherjezni. Az az amennyire csak tudod javisd fel a kulsod es igen a kulso nagyon fontos, de teny, hogy nem minden es az, hogy a kulsoddel van e a baj kb 10mp utan kiderul, utana a szemilyseged jon. asszem ennyit tudnek hozzafuzni, sok sikert
2017. júl. 2. 01:38
 19/26 anonim ***** válasza:

Egyet mondok: nem a szüzesség megléte vagy nem léte a döntő a csajozás során! Sajnos értékrendi válságot élünk, manapság "ciki" szűznek lenni egy bizonyos kor fölött... pedig ennek nem kéne feltétlenül így lennie! Ha komoly kapcsolatban gondolkodnál, te sem tartanád ezt fontosnak, max lenne benned egy kis természetes félelem, hogy kudarcot vallasz az ágyban stb. de ezt hamar feloldaná a párod szeretete.

Végül, hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak: én nő vagyok, és mikor az első barátommal összejöttem, én 21 voltam, ő 25. Mindketten szüzek voltunk. És igen, megtanult csajozni. Van, akinek később jön el az ideje, és ez nem is olyan ritka.

2017. júl. 6. 21:45
 20/26 anonim ***** válasza:
70%
Aki szerint a szüzesség megléte önmagában gátol egy csávót a csajozásban, annak fogalma sincs a csajozásról. Egy huszonéves embert legfeljebb akkor kérdeznek meg arról, hogy szűz-e, ha ordít róla. És akkor már rég nem a szüzességével van baj, hanem minden mással aminek azt köszönheti: önbizalomhiány, merev arckifejezések, mozdulatok, habogás beszéd közben, társas inkompetencia, és a többi.
2017. júl. 6. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!