Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Michael Jackson hány évesen vesztette el a szüzességét?
Pont azt akartam írni mint az első valaszoló.
Erre vered hogy állandóan ezzel vagy elfoglalva?
Nézz utána neten. Nem hiszem hogy itt Michael Jackson szakértők lennének.
anno Lisa Marie Presley, az első felesége olyanokat nyilatkozott a válásuk után hogy Jackson személyiségzavaros volt, nem szeretett más embereket megérinteni és nem szerette ha megérintették, ebből kifolyólag egyszer sem szexeltek, sőt feltételezte hogy Jackson soha életében nem vett részt szexuális kapcsolatban
persze szerintem ezeket csak ő találta ki hogy tudjon mit mondani a sajtónak és médiának, de ennél többet nem nagyon tudok elmondani a szexuális magánéletéről, el lehet dönteni mennyire ítéljük hitelesnek a forrást (vagyis Presley-t)
3mas hülyeséget beszélsz Lisa Marie Presley soha nem mondott ilyent
Michael szenvedélyes szerető volt
Teatörei barátai is mondták hogy megnézte a csinos lányokat
Az Off the Wall korszakban vesztette el amugy
5 vagyok megint
Tim whithead mj unoka testvére
Nem meleg ebben igazán biztos vagyok sokszor elsétált mellettünk egy csinos lány és oda súgta nekem héj mit gondolsz róla csodálatos nem?
Steve Hoeffin mj plasztika sebésze
az évek töltöttem időt vele könyveket magazinokat néztünk
Mindig csinos lányokat nézte sose a fiúkat
Mark Lester 2000
elmentünk ebédelni vagy egy kávéra és nézegette a nőket akik ott mentek el
és azt mondta O édes szép feneke van de aztán elnézést kért 😊
aron Carter 2003
Ha látott egy lányt mindig komentálta vagy meg akarta érinteni a lány fenekét😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!