Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, aki sporttáborb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki sporttáborban vesztette el, vagy vette le valaki szüzességét?

Figyelt kérdés

Hogy történt a dolog?

Nem buktatok le?

Milyen sporttábor volt?

Hány évesek voltatok és mennyi a partner?

Kort és nemet is írjatok.

2017. máj. 9. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Én munkatáborban.
2017. máj. 9. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Sprottábor? Hány éves vagy 12?

:D

2017. máj. 9. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Kész van már a házi feladatod Kérdezö? Ha nem, inkább avval foglalkozz.
2017. máj. 9. 16:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Idióták, a kérdésre válaszoljatok ha írtok!
2017. máj. 9. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Cserkésztábor volt, 2 hetes, csoportvezető voltam és a korosztály akiket vezettünk 6 tól 15 ig volt.

Már az első napon volt a csoportomban egy eléggé problémás kiscsaj.

Folyton szította a feszültséget és semmit nem akart csinálni, meg persze visszabeszélt.

Az első hét vége felé volt egy vihar, és az ő sátra eléggé tropára ment. Mivel a többiek nem kedvelték ezért kényszerből hozzám került.

Elég idegesítő csaj volt, ezer meg egy cuccal, már konkrétan nem is tudom, hogy került szóba de indulatos voltam, és valami veszekedés közben mondta, hogy ő már egy igazi nő, és hogy ne parancsolgassak neki.

Hát én meg visszaszóltam, hogy azt kétlem mert még tuti szűz.

Igazam lett kiakadt, majd következő napra azzal állított be, hogy dugjam meg, mert akkor igazi nő lesz.

Persze számító dög vagyok, és megmondtam neki, hogy attól ha egyszer megdugom nem lesz még nő.

Így hát kb egy héten keresztül minden este többször is megdugtam.

Eleinte még finomkodtam vele, hogy szokja a dolgot, de a végén már be kellett fogni a száját, hogy ne legyen túl hangos.

2017. máj. 9. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Igen, egy koncentrációs táborban vettem le egy szüzességet
2017. máj. 9. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Az indulataid arra utalnak, hogy beletaláltak a kommentek abba, hogy még várnod kéne pár évet ezzel a kategóriával. Szüzességet pedig csak elvenni lehet, le nem.
2017. máj. 9. 16:23
 8/11 Ramone ***** válasza:
66%

ma 16:14

Szépet álmodtál fiam... :)

2017. máj. 9. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Igen, 65 éve a Gulagban.

85/F

2017. máj. 9. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nem vagyok idióta, csak elegem van ezekből a kérdésekből, h pl.: Ki mikor veszítette el?

2-es voltan

2017. máj. 9. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!