Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasznált engem egy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznált engem egy idősebb pasi?

Figyelt kérdés
Elég megalázottnak érzem magam. 2 hónapja randiztunk már ezzel a sráccal , aki amúgy 11 évvel idősebb nálam. Nagyon odaadónak, kedvesnek ismertem meg. Mindent elmondott magáról, és én is. Ezidáig minden nap , és egész nap chateltünk, majd egy héttel ezelőtt lefeküdtünk. Azóta egyértelműen ritkábban ír, sőt két napja már nem is ír. Én meg persze miután lefeküdtünk , jobban kötődöm hozzá , főleg mivel minden téren ő a második az életemben. Szóval lekoptatott szerintetek? Írjak neki valamit, vagy rákérdezzek ,hogy mi történt? Illetve hogyan felejtsem el? :( 20/L 31/F
2017. jún. 8. 07:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Emberismeret... A Főiskolán volt fiú aki addig fűzött egy csajt amíg meg nem húzta aztán kerülte. Vannak ilyen patkányok.

Lehet h a srácnak nem jött be az együttlét mert volt valami gond. Lehet h túl merev vagy kezdő voltál, de akkor sem ez a módja a dolgok intézésének. Az biztos hogy tapló.

Vagy van nője és titkolja de belegondolt és nem akar kockáztatni. De ez utóbbi esetben is tapló.

34F

2017. jún. 9. 04:48
 22/30 A kérdező kommentje:
Téves riasztás! Összejöttünk :)
2017. jún. 11. 21:27
 23/30 anonim ***** válasza:
Na akkor sok boldogságot kívánunk! Azért ha heti 1x ér rá, nézz rá a körmére, hogy nincs-e csaja.
2017. jún. 12. 08:49
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszii *.* Nincs neki :) Sajnos olyan a munkája , ahonnan nehezen szabadul:/
2017. jún. 12. 09:04
 25/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szexuálisan nem feleltél meg neki. Vagy csak te akarsz még jobban rámászni, és ezzel elijeszted.

Mennyire ment a szex?

2017. jún. 25. 14:40
 26/30 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk. A szex tökéletes! Amikor talizunk 2-3x csináljuk.
2017. jún. 25. 22:20
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

26:

Na es mutattad neki ezt a kérdésedet h rohogjetek egy jot?

:)

2017. jún. 26. 13:39
 28/30 anonim ***** válasza:
Azota?xd
febr. 20. 19:43
 29/30 anonim ***** válasza:
Még mindig alkalmanként 2-3 szex van?
febr. 20. 20:11
 30/30 anonim ***** válasza:

Megvoltál már neki, nem? Akkor meg mit akarsz tőle?

Ha többet akarsz, most már neked kell lépned.

márc. 12. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!