Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha fiatal egy idősebbel? Fiatal lány idősebb pasi
Figyelt kérdés
Van egy srác..férfi...ritkán találkozunk...de én néhány találkozás után nagyon bele bolondultam idősebb nálam...jóval idősebb...nem tudom mi van velem ..csak én mégis azt érzem neki kell az elsőnek lenni...ez olyan hosszú több éjszakás kaland dolog...mert ha még meg is történik..többször... úgysem leszünk együtt...tényleg nem kicsi a korkülönbség...mert neki család kéne..nekem meg lassacskán egyetem...Mit gondoltok? Hülyeség lenne?mert rengeteg negatívum van benne ..ellenben kevés pozitívum..mégis jó ötletnek tűnik....csak félek ..tanácsokat légyszíves 😭😭2017. ápr. 19. 21:11
1/12 anonim válasza:
Ezt neked kell eldonteni. Amugy en is ilyen helyzetben vagyok, ha gondolod beszelgethetunk. :) nem konnyu, sot...
2/12 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk a korotokat így nehéz megállapítani...
3/12 anonim válasza:
Én is ilyen 40-es pasi vagyok. Most 22 éves barátnőmmel vagyok. Nem rég óta. Ha kirúg egy fiatalabb miatt megértem. De ha sok a negativum (ez szubjektiv, te látod annak) akkor inkább ne. Ne kezdj olyannal, akit már az elején meg kell változtatnod hogy egyáltalán el tudd viselni.
4/12 A kérdező kommentje:
Én 16 pasi 36
2017. ápr. 19. 21:40
5/12 anonim válasza:
Abszolut nem gáz. Ezernyi példa van rá. Minden rajtatok múlik
7/12 A kérdező kommentje:
A negatívum olyan értelemben van hogy idősebb...és félek hogy felnőtt koromban megbánom amit nem szeretnék...mert most úgy érzem hogy nem fogom ..de mi van ha mégis??nagyon fel zaklat a dolog ..mert én nagyon akarom ...azt nem tudom hogy ő akarja e ...soha nem említi...akármit csinálunk...persze volt már szó róla...de akkor is én hoztam fel ...hogy akarnám...és csak annyit mond hogy mindent idővel
2017. ápr. 19. 21:43
8/12 anonim válasza:
Akár ezt a kérdést én is írhattam volna, annyira illik rám. Annyi a különbség hogy én 20L, ő pedig 39F. Család barátja az illető de inkább tágabb értelemben. Szimpatizálunk egymással de az utóbbi időben mintha kerülne. Én viszont napról napra egyre jobban belezúgok, csak rá tudok gondolni. Nem tudom hosszú távon működne-e de nagyon szeretnèm kipróbálni.
A kérdésedre a választ nem tudom de erre szerintem nincs is jó válasz, kettőtöknek kell ezt átbeszélni és eldönteni.
Ha meg beszélni szeretnèl róla, nyugodtan írj, tudom min mèsz keresztül.
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz !A mai fiatalokat elnezve inkább egy idösebb legyen az első mindt egy fiatal az én környezetemben pl a barátnöm lánya 14 mégnem volt pasival de a barátnöi igen hát komoly storykat mesél jo pár lány megszivta fél , 1 éve együtt egy fiuval aztán megtörtént és már reggel kozolte a fiu ja bocsi szakitunk .... csak igy lazan vagy 1 hétre rá...ilyenek a fiatalok persze tisztelet a kivétel !Egy idös érettebb férfi ezt nem tenne meg nem veletlenul mondta hogy mindent idovel ! Énis aannó 15 voltam a pasi 36 4 évig együtt is voltunk ,
10/12 anonim válasza:
Semmi sem gáz, ha le tudod szarni mások véleményét. Remélkem le tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!